A vállalkozók miért mondják, hogy örülnek, hogy nincs főnökük, amikor minden megrendelő, ügyfél, vevő, hatóság megmondja, mit tegyenek. Ez kb. ugyanaz, mint alkalmazottnál a főnök, nem?
Az más téma, hogy néha nekünk kell meló után kutagodni, ezt mindenki tudja a vállalkozókról. Szabadság és bizonytalanság. Ezt minden vállalkozó elfogadja.
Viszont egy idő után (mint az én esetemben) hetente jönnek új megkeresések, akkor már kuncsorogni sem kell. Ma utasítottam vissza egy céget, mert nincs már kapacitásom, kedvem se volt hozzá, attól még 100%-os az elégedettségi arányom. Ha még 3 hónapig nem tudok új ügyfelet fogadni, ez nem fog leljebb menni.
Nyilvan a vállalkozói létnek is megvannak a hátrányai, de ne mondjátok már azt, hogy nekünk az ügyfelek a főnökeink. 😀
Ha valamit szarul csinálok és a főnök besokall akkor kirúg és nincs munkám.
Viszont ha a megrendelő sokall be akkor buktam azt a megrendelőt de egy vállalkozónak sok megrendelője van. Van olyan aki már 20 éve hívja kisebb-nagyobb munkákra, van aki egyszer hívta és az elég is volt es lesz aki csak ez után fogja hívni először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!