Hány darab lángost kell eladni egy hónapban hogy a nullán legyen egy büfékocsi?
Ami utána, az már a megélhetés, és ugye a haszonhoz tartozik.
Nyilván nem mindegy hol, ki, mennyiért árulja. Sok minden függvénye. Bérleti díj. Helypénz. Stb. Ezért az attól függ válaszok nem érdekelnek.
Lehetne napi, hogy naponta hány darab megy ki, de az meg hiteltelen, mert lehet vasárnap kiadnak 3x annyit mint kedden.
400 lángos havonta?
Na jó, eddig lehetett komolyan venni...
De csináld csak, hajrá :))
"Ja amúgy nem véletlen írtam nem mindegy hol, mert Spanyolországban lesz a bódé, csak kíváncsi voltam."
"Egyrészt, a kocsi megvan. Másrészt itt a saját bér most nincs benne, mert a kérdés az volt amin nullán van. Igen először egyedül. Megy úgy is. Nem 500 Forint haszon van egy lángoson."
Hát, bátraké a szerencse, azt mondják! Úgyhogy hajrá!
Spanyolország is EU-tag, ott is a HACCP szabályok az irányadók, gondolom mindegy egyéb helyi szabályozással is tisztában vagy, spanyolul perfektül beszélsz, hogy megkapd az engedélyeket és ha megy a hatóság ellenőrizni, akkor tudsz velük kommunikálni is!
Mindent bele!
Igen utánajártam. Megvan az engedély a kocsira. Nem perfekt, de el nem adnak, mindent el tudok intézni magam. A kínai a büféjében csak angolul beszél, csak mondom.
Október 1.-től tudok elindulni. Helypénzt nem kell fizetnem 2 hónapig. Azt mondták az a fő hogy beinduljon. Mindenki nagyon támogató.
Ja, hogy te kint is élsz már?
Majd írd meg hol, megyünk hozzád lángosozni!
Jelenleg nem dolgozom, mert készülök a nyitásra. Előtte nem vendéglátásban dolgoztam. Azzal nem tudtam annyi pénzt gyűjteni.
De korábban voltam vendéglátásban.
Centre Comercial Mataró Parc parkoló, de ha nem indul be továbbállok. Meg ha nagyobb rendezvény van a környéken, akkor odahúzom a szekeret.
Szeretettel várok mindenkit, még a negatívokat is, fizetés után megköpködhetik a lángosomat. Úgy szerelkeztem fel, hogy bármi lesz egy évig nyomom.
Aztán kialakul.
Mivel van felszerelve a büfékocsid?
Miket fogsz árulni?
Milyen feltéttel adod a lángosokat?
Online pénztárgép ott is kötelező?
Hol gyúrod, dagasztod a tésztát?
A használt sütőolajjal mit csinálsz?
Hol mosogatsz?
Hova engeded a szennyvizet?
Hova jársz műszak közben mosdóba?
Taktikusan kivártad azért amíg elmúltak a 40 fokok...
De vagy egy félős csávó, ha idegen országban így bele mersz ebbe vágni.
Nem lett volna jobb büfékocsi helyett egy üzlethelyiséget bérelni hozzá?
Vagy ez amúgy egy rendes önmozgó foodtruck?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!