Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Affiliate marketinggel aki...

Affiliate marketinggel aki próbálkozott, annak mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés

Egy magyar csaj hirdetése dobta elém Szekeres Christina-de nagyon kétséges és kamu szagú-másodjára iratkoztam fel az ingyenes online órájára időhiany miatt és ugyanazt az e-mailt írta, mint előző feliratkozáskor:

Már 496-an regisztráltak hozzá és míg ezt megírta, még 20-an… valamint hogy 26an írtak, hogy nem volt idejük megnézni, ezért 3 napig megnezhető a vedoja—arra nem veszi a fáradtságot hogy minden online óra után kicsit átírja a kamu e-mailt és abban a számokat… vagy csak simán ne kamuzzon hanem felajánlja hogy 3 napig még megnézheted és kész.

Szóval ő emiatt hiteltelen de mivel ingyenes óra így megfogom hallgatni…

Bárkinek van vele tapasztalata jó vagy rossz?

Volt egy cikk róla a navval kapcsolatban reddit-én amit persze töröltek 🙂🙂

Illetve ha nem ő-akkor hol lehet e elindulni ezügyben tanulni róla és jól csinálni?

Nem hiszek benne, hogy kőzazdag leszek az aff marketingtől-de ha kis kiegészítést is adna a konyhára, már az is klassz lenne.

Egyelőre nulla a tudásom erről-azt se tudom vállalkozó kell legyek, vagy dolgozhatok másnak ugyanúgy mellette…

Köszönök minden hasznos infót.

jún. 12. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Nem foglalkoztat marketingest sok száz ezerért aki felét se csinálja meg hanem ad 3% jutalékot hogy valaki meg sinalja és csak akkor kap ha dolgozott"

Gondolom jártál már tényleges munkahelyen, talán tapasztaltad is, hogy ilyen hozzáállással nem hosszú életű a dolog, és hogy azért minden pozíciót be tudnak tölteni előbb-utóbb olyasvalakivel, aki üti azt a szellemi létminimumot, hogy az istenverte feladatát letudja a nap végéig. Ilyen mesékben ne higgy szerintem, hogy mert a marketinges csak lógatja a lábát. Nem. A piacszerzés nem arról szól, hogy a marketinges feje fölött kiszervezzük affiliate programokba az üzenetet. Ezt is a marketingesek csinálják, és megkapják a vaskos bérüket érte ugyanúgy.

Mindeközben te próbálod kiszámolni, hogy hány kattintást és esetleg hány eladást kell kipréselned érdektelen tömegekből ahhoz, hogy a vállalkozás fenntartási költségeit és az adókat-járulékokat levonva a hideg vízre valót megkeresd, aztán amikor megvan a matek, akkor próbálsz ötletelni, hogy hogy a picsába lehetne milliós megtekintéseket elérni bárhogyan is úgy, hogy ne csak átgörgessék a bélák a nyomokban elírásokat tartalmazó szövegírói próbálkozásodat a színben nem eléggé elütő stock fotó előtt.

okt. 23. 17:01
 12/19 anonim ***** válasza:
#10 Jó, te meg trollkodni jöttél, egy-egy. Nem lehet az elejétől elmondani, a vállalkozás nem olyasmi, hogy a másik béla lediktálja neked, hogy mit csinálj.
okt. 23. 17:02
 13/19 A kérdező kommentje:

Azon tényleg jót szorakozom, hogy a “flusztrált” szavakon mennyire fennakadtál

Pont pazochologiahoz értek annyira hogy azt mondjam, nem jó helyen vezeted le. Arc név nulla info mégis személeskedsz, mert nem tudod levezetni a magad feszültségét.

Nem vagOk hasznos, nem tudok gyártani stb. Hát hm. Nem dicsekszek. Van jó pár program amihez értek és tudok olyat csinálni amire ugrana a nép

A hátteret ennek a területnek szívesen meghallgattam volna hozzáertőktől, szóval….tapasztaltaktól, nem idegeskedőktől.

Ne aggódj, nincs gond. Értem amit írsz de nem minden olyan egyenes ez, felépíteni vagy a felépített egyik platformon ezt be robbantani nem rossz

Amúgy én is találtam hirdetéseket érdeklődési korom miatt és az oldalnak volt összesen 80 követője 😄 szóval ha találok valamit ami a Google keresesek alapján nagyon sokaknak kell manapság és be adok egy hirdetést, az fszsg…

Nem ennyire egyszerű de nem érted hogy nem a meglévő követőinek ad el egy cég sem?

okt. 23. 17:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Szállj le a magas lóról szerintem, itt senki nem feszül a te bajodon jobban, mint te.

Nyilván nem egyetlen hirdetés kell, de amíg arra sincs pénzed, addig inkább csak állj le, kár itt hősködnöd, tanulj még!

okt. 25. 21:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Pont ma akartam ezzel kapcsolatban én is kiírni egy kérdést. Ma hallgattam meg én is ezt a videót de egész egyszerűen én sem találok válaszokat a kérdésemre. Akik itt válaszoltak meg nem is értik mit kérdezett a kérdező. Ez nem az a fajta dolog amikor van egy weboldalad és minden csoportba linkelgeted befele hát ha valaki rákattint. Annyi jött át hogy a google ads-on hirdetni kell egy akármilyen oldalt ahol a kattintások/vásárlások végeztével te is kapsz részesedést. Viszont ezért nyílván fizetni kell hogy bekerüljek a google rendszerébe. Nekem nem kell reklámoznom semmit egyszerűen a keresett szavak által feldobja az én általam reklámozott oldalt is. Nem kell hogy saját oldal legyen. Viszont én is mint ahogy a kérdező ilyen embert vagy embereket keresek akik ezt próbálták már.
okt. 29. 15:02
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Ez lehúzás lehet, mert gondolom nem ők fizetik ki előre a hirdetéseket. Ha mégis, akkor meg elég fura, hogy nem akarnak fiverren vagy valahol ráküldeni pár szövegírót fillérekért. Minek bonyolítanák? És még mi nem értjük ugye...
okt. 30. 04:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs mi folyik abban a képzésben mert ugye végig hallgatod az ingyenes előadást miről is szól de a képzés ára 70 ezer ft. Na most vagy pénzlehúzás vagy nem.

A google-nek mindenki fizet hogy hirdethessen. Nekem is a legalsó ajánlat ebben 1100ft volt most ez nem akkora ökör nagy pénz csak akkor nyilván nem a keresések elejére fogja feldobni. Ahhoz már 7 ezret kellene fizetnem csak ugye érdekelne vannak e ezzel valakinek tapasztalata de úgy tűnik nincsen.

okt. 30. 08:13
 18/19 anonim válasza:

Én is ma láttam a videót és kicsit fel is keltette az érdeklődésemet, mert én alapból marketinggel foglalkozom és ez is a végzettségem, de ezt a fajtáját még sosem próbáltam. Bár őszintén megmondva én is sajnáltam rá azt a 60 ezret és csak az ingyenes videóját néztem meg Krisztinának. (Sajnos több volt benne a nagyzolás, mint a szakmaiság, persze értem én az csak a fizetős tartalomban lesz, legalábbis gondolom én).

Viszont az 5 válaszoló hatalmas tévedésben van. Nem kell ahhoz ismert ember legyél, hogy a hirdetések elérjenek több száz ezer emberhez. Csak egy személyes példa: egy ismerősöm nyitott egy fuvarozó céget (Oszkár), aminek készített egy tiktok fiókot és tettem rá napi 3 ezer Ft-ot 😊. 378E megtekintésem lett. Csak a kulcsszavakat és célzást kell belőni megfelelően és nem kell ahhoz közszereplőnek lenni, hogy sok embert elérjen egy hirdetés.

Főleg úgy, hogyha olyan termékeket promózol, amik már ismertek és nem neked kell bemutatnod. Legalábbis azt olvastam erről a fajta marketingről.

De ha valaki kicsit jártasak benne azzal én is szívesen elbeszélgetnék. 😁😁

nov. 4. 21:42
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Természetesen, nem "kell" élből nagy elérésed legyen, csak úgy sokkal szebb a költség oldal azonos bevételre, legalábbis a nézettségplafonig.
nov. 6. 05:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!