Nagy erteku gep vasarlasa hitelre csak a sajat nevemen lehet?
"Nalunk csaladias a hangulat, nem feszult, adok nekik idot mindenre, konzultalok, kerdezhetnek mindenrol.. nem mindegy azert a kozeg :)"
Szóval akkor erről a fajta kezelésről van szó?
"“futoszalagon” kezelik a vendegeket, jartam en is ilyen helyen…"
Reméljük, csak kipróbáltad a konkurenciát és magadnak még nincs szükséged ilyes fajta kezelésre!
"ez kb igy is van Budapesten, rengetegen csinaljak a kezelest, ilyen-olyan kinai vagy dragabb geppel is"
Erre a gépre soha nem fogsz hitelt kapni banktól, esetleg a lízing.
De arról még mindig nem írtál, hogy milyen karbantartásigénye van egy ilyen gépnek?
Akkor viszont a nagy erdeklodes miatt elarulom azt is, hogy mire jo a gep.
Szoval sokretu gep, lehet vele kezelni hegeket, (gyonyoru eredmenyekkel), pigmentfoltokat, hajszalereket, gyulladt, aknes bort, vegleges szortelenites, borfeszesites, amiket tud ez a gep. Vannak a piacon sokkal olcsobbak is (pl 3millio ft) de ezek kinai szarok, es kozel sem adnak ilyen eredmenyeket.
Plusz, a kezelesek eredmenyessegehez tenyleg elengedhetetlen a jo oktatas es a megfelelo tudasu szakember, aki nem futoszalagon, gyorsan lekezeli a vendeget, hanem alaposan felmeri a bor allapotat, kikerdezi a vendeget pl az eletmodjarol (mert nem lesz hatasos pl a pigmentfolt kezeles, ha szolifuggo es a kezeles utani heten mar rohan es szetegeti a boret), szoval en minden vendegrol jegyzetelek es a legtobb nagy klinikan es kozmetikaban ezek a dolgok pont hianyoznak, amint emlitettem, engem se kerdeztek semmirol, nem magyaraztak el semmit, csak nagyjabol tudtam elolvasni a beleegyezo nyilatkozatot mert sietni kellett, masolatot sem kaptam belole, utokezelesi tanacsokat sem kaptam…. Amit en pl emailben kuldok minden vendegnek, plusz szemelyesen is elmagyarazom. Ezert szeretnek a vendegek, es ajanlanak minden ismerosuknek, akik valamifele borproblemaval kuzdenek.
"Karbantartast a forgalmazo ceg csinalja ingyen"
Na, azt megnézném... 😂
Az a baj ezekkel az egészségügyi kezelésekkel, hogy árthatsz is az ügyfélnek, tehát fel is jelenthet, vagy be is perelhet.
Valószínűleg aki bérbeadja a gépet, az ezért adja bérbe, mert el akarja kerülni ezt a kockázatot, meg molyolni sem akar az ügyfelekkel.
"reszleteket meg nem dolgoztuk ki, de megkert, hogy jovohetre alljak elo egy ajanlattal, hogy neki es megerje a befektetes, es en is jol jarjak. Szoval akkor most ebben kernek segitseget, hozzaertoktol, hogy ez a fajta deal hogy szokott mukodni.."
Vagy magad csinálsz, vagy csináltatsz egy hozzáértővel egy üzleti tervet, ami megmutatja a banknak vagy a befektetőnek, hogy érdemes beruháznia a gépbe 15 milliót, vagy amennyibe kerül.
Ha gondolod, megkereshetsz privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!