25-30 évesek! Milyen értékű és mennyi idős autótok van? Hitelre vettétek, vagy egy összegben?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 23:28
1/22 anonim válasza:
1972-es camaro. Igazi punci mágnes.
Diákhitelre és némi önerővel.
2/22 anonim válasza:
2005-ös nagyon rendben lévő automata váltós honda jazz. 1.5M kp 3 éve.
3/22 anonim válasza:
20 éves swift, kp ra vettem.
Egyetlen értéke, hogy gurul.
Pár éve 200 ezret fizettem.
Pénzt szerintem senki sem adna érte mert le fog járni forgalmi.
5/22 anonim válasza:
2005 ös Citroncs C4. Egymillióért vettem hitellel, jópár éve. Azóta még egyszer ennyit rá kellett költeni.
6/22 anonim válasza:
Nincs autóm még és soha nem is volt. Idén veszek lakást és minden fillért erre kuporgattam.
28/F
7/22 anonim válasza:
23 vagyok, de válaszolok, ha nem baj.
2008 Honda Civic 1.8, 2 millió forint volt, kp-re (az előző autóm, egy Jazz ára is belement)
8/22 anonim válasza:
2003-as Nissan Micra, 29 vagyok, 3 éve vettem 800 ezerért kp-ra
9/22 anonim válasza:
2001-es Xsara Piacsso. 360 eft-ért vettem. Vettem hozzá alkatrészt is kb. 400 eft értékben (komplett első futómű, kipufogó rendszer, kuplung, féktárcsák és betétek), megcsináltam. Azóta csak 2 stabilizátor rudat cseréltem rajta gumin és olajon kívül, 5 éve költségmentes. 29 vagyok.
10/22 anonim válasza:
Egy 2000évj mazda demio, havertól vettem kp ra meg egy 1998 évj daihatsu move 200ért vettem kereskedésből szintén kp ra. A poén annyi, hogy a haver mazdája még jobb állapotban van mint amit a kereskedésből vettem! A 200 ezres daihatsut kasztniig újra kéne futóművezni... Motorja mindkettőnek hibátlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!