Mit tegyek, ha úgy érzem,hogy kevés bérigényt adtam meg? Ha jelzik, hogy felvesznek megtudunk egyezni esetleg nagyobb összegben?
Csak a későbbiek folyamán tudod feljebb tornázni, mi alapján gondolod, hogy nagyon alá lőttél a fizetésnek?
Én is most 200-250e nettót kértem, mert már dolgozni akarok, máshol hasonló pozik is 200-300 között fizetnek csak.
"későbbiek folyamán tudod feljebb tornázni"
Hát vagy nem.
Sajnos ha alapból nagyon alálősz a bérigényt tekintve, akkor soha az életben nem lesz annál a cégnél már normális fizetésed. Max ha valami nagyon durva pozícióba kerülsz.
"Sajnos ha alapból nagyon alálősz a bérigényt tekintve, akkor soha az életben nem lesz annál a cégnél már normális fizetésed. Max ha valami nagyon durva pozícióba kerülsz."
Így van, sokan ezt nem értik meg, hogy eleve beárazzák magukat a bérigényükkel. A munkáltató meg röhög a markában, mert neki bizony minden hónap egy nyeremény.
A kiválasztásnál erős szempont a bérigény. Ha te utólag azt mondod mégis egy 100-assal többet kérsz (most mondtam valamit), akkor "ár-érték" arányban már lehet inkább mást választottak volna és választanak is.
Ettől függetlenül persze meg lehet próbálni és el is lehet utasítani természetesen a lehetőséget. Le lehet ezt jól kommunikálni, de utólag már nem túl szimpatikus húzás ez a munkáltatók szemében semmilyen szinten.
Nem tudhatod jelentkezőként milyen egy benti struktúra, vagy a piaci terület.
Korrekt helyen nem biztos, hogy ez mérvadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!