Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Tényleg igaz az a pletyka...

Tényleg igaz az a pletyka hogy az országban a security cégek a maffia kezében van?

Figyelt kérdés
A régi védelmipénz mai legális formája?

#védelmipénz
2023. nov. 30. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

A maffiózó imidzsnek amiket a filmekben látsz legtöbbször semmi köze a valósághoz!

A valódi maffiózó az a báránybőrbe bújt farkas szó szerint!

Az orvos akinek a keze alatt meghal a feleséged terhesen, a pap aki a kislányodat megqurja a hittanóra után, a bíró aki csak 3 évet ad annak aki leszúrta a fiadat, és az elnök aki nettó 220 ezren tartja jövőre a garantált bérminimumot, miközben saját maguknak többmilliós jövedelmet szavaztak meg, a belügyminiszterről meg olvashatsz jelenleg is eleget, de majd 85 év múlva is miután a titkosított aktákat feloldották HA addig nem szivárogtatja ki "valaki"...

2023. nov. 30. 23:37
 12/19 A kérdező kommentje:
Nem filmekről beszéltem. Vannak gengszter rapperek fiatal veterán, ogli, teswér meg persze az utcán és telepen menőző bmwből vagy merciből a kigyúrt tetkós kopasz fazonok ezeket a zenéket bömböltetve. Én ezekre gondoltam és hogy van itt tényleg olyan maffia mint Oroszországban Olaszban Szerbeknél vagy Mexicóban? Ne írjon senki a fideszről mert a csapból is az folyik sajnos.
2023. dec. 1. 04:53
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Jöjjön be az irodámba és megbeszéljük! P. S.
2023. dec. 1. 11:46
 14/19 anonim ***** válasza:
De ezek a "menőzők" akikről irsz valójában senkik! Max végrehajtók, vagy kegyeltek, kihozták őket szivességből aztán igy törlesztenek, a valódi maffiózó az akinek ezeknek a főnőkeik dolgoznak.
2023. dec. 2. 19:07
 15/19 A kérdező kommentje:
Én igazából olyanról hallottam, hogy olyan "klasszik magyar" maffia nincs, meg nem is olyan beállítottságú nép, hogy lehetne, 90ben volt igaz próbálkozás, de ami van is, az inkább az említett fehérgalléros/politikus bűnözők. Így csak volt jugoszláv és volt szovjet államok népeinek maffiái viszik itt a prímet. De ők sem ezek a tipik kigyúrt, kopasz és tetkós csibészek, de mind kitúrják a dzsipó bandákat is simán. Nem tudom, hogy ez az állítás mennyire valid?
2023. dec. 5. 09:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Olvassál Tasnádi Péter, meg Radnai László könyveket, utóbbiról a 444-es újságíró, azt hiszem a Dezső András írt könyvet, aztán megtudod.
2023. dec. 5. 11:18
 17/19 A kérdező kommentje:
Most ne könyvekről beszéljük, meg hogy ő meg ő azt mondta vagy írta, mert mondani meg írni sok mindent lehet, hanem ez az állítás mint tény mennyire igaz?
2023. dec. 5. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Igaz teljesen.

A vezetőségben vagy a tulajdonosi körben minden esetben van "korrupt" hivatásos.

Már alapból a 24-órás munkaidőnek törvényileg tiltottnak kellene lennie a magán munkaerő szektorban!

2023. dec. 7. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:

"Már alapból a magán munkaerő szektorban a 24-órás munkaidőnek törvényileg tiltottnak kellene lennie !"

(de még orvosi alkalmassági sincs!)

De az a vicc, hogy ez BRÜSZELBEN sem zavar senkit!

Egyáltalán létezik még olyan EU tagállam ahol ilyen van?

2023. dec. 7. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!