Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért látom mindenhol ezeket...

Miért látom mindenhol ezeket a reklámolat?

Figyelt kérdés

Az utóbbi 1 évben az összes platformon. Facebook,Youtube meg minden más ami csak van. Tolja az arcomba a videókat reklámokat hogy legyek vállalkozó fektessek be legyek testépítő ők aztán tujdák hogy egy lusta senkiházi vagyok aki az idejét csak elherdálja. De ha rájuk hallgatok egy Sigma félisten milliomos leszek. Mert mindenkinek vállakozni kell. Csak 30.000ft a tanácsadó csomagjuk.

Valaki magyarázza már el nekem hogy mi ez és hogy a francba terjedt el ez így?

Már esküszöm lassan ezektől tényleg egy senkinek érzem magam..

2023. szept. 15. 03:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Mert manapság nem könnyű sikeres vállakozónak lenned.

Ennek lehetőségét próbálják eladni neked pénzért.

A többi rajtad múlik.

Egyébként van létjogosultsága ennek a piaci résnek hogy kínálnak ilyen "termékeket".

A sikeres vállalkozók is képzik magukat, informálódnak hisz ha "megáll" a cég a fejlődésben, hamar visszaesik a haszon.

2023. szept. 15. 05:42
 2/11 anonim ***** válasza:
52%
Olyan reklámokat kapsz, ami a keresési előzményeiden alapul, én pl biztosításokat, laptop táskákat, fúrókat és dokkoló állomásokat, mivel ezekre keresek mostanában
2023. szept. 15. 07:06
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Töröld a böngésződ böngészési előzményeit, sütiket.. és máris nem fogod ezeket látni
2023. szept. 15. 07:26
 4/11 anonim ***** válasza:
64%
Biztos ilyen tartamakra keresel ra. Ha a kicsi farkadra keresnel gyogymodot akkor olyan reklamokat kapnal
2023. szept. 15. 07:38
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Kattints a hirdetésre, keresd meg a honlapján a tulajdonos céget és nézd meg a cégjegyzékben. Lehet, hogy egy jólmenő cég, de lehet, hogy egy most alakult lufi, amely azt hiszi, hogy ha elkölt pár százezret FB és google hirdetésekre, hogy a képedbe tolja az idióta szolgáltatását, akkor majd jólmenő cég lesz belőle is.

Használj hirdetésblokkolót.

2023. szept. 15. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Jó neked. Nálam folyton a fidesz propagandareklámai tolakodtak a pofámba, de kitartóan jelentettem őket, mint “félrevezetés vagy csalás” illetve “kommunista szovjet propaganda” és egy ideje már nincsenek.
2023. szept. 15. 08:38
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

"Miért látom mindenhol ezeket a reklámokat?"

Azért, mert nem használsz hirdetésblokkolót, vagy olyan böngészőt mobilon, pl. Opera, amely alapból szűri a reklámokat.

2023. szept. 15. 11:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Lehet rosszul fejeztem ki magam. Ezek nem azon standard reklámok. Youtube Shorts ,Facebook hirdetések stb. De igen használok add blockert mindenhol. És köszi a válaszokat.
2023. szept. 15. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Ott is azt látod, amiket nézel
2023. szept. 15. 18:29
 10/11 anonim ***** válasza:

"Csak 30.000ft a tanácsadó csomagjuk."

Egy komoly tanácsadónak az óradíja több ennél, bohócokkal ne foglalkozz! :)

2023. szept. 15. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!