Érdemes ilyen gyöngy ékszer vállalkozást inditani?
Elegáns és tini stilusban is lennének ékszerek.
Egyszerű elkészítésű ékszernek tűnnek,de nem teljesen azok,mert inkább veszel ilyet shinen mint,h elkészítsd magadnak.
Ezek a képek pinterestről vannak, amiket nem feltétlen lehet megvenni, pedig kellenének,mert jól néznek ki. De ilyet shine on is ritkát vagy egyáltalán nem találni.
Nekem biztosan nem érné meg órákig bohóckodni 500 forintért, ami ráadásul nem is a haszon, hanem csak a bevétel.
De hallottam már olyan csókáról, aki képes volt 2 órát utazni egy 1 Ft-os érméért, amit ingyen megkapott. Mert ingyen volt és neki megérte az 50 filléres órabér. Szóval kinek mi.
#13, onnan, hogy a Kérdező ezt kommentelte korábban.
"Szerintem marketing az egész. De nem gondoltam nagy bevételre amúgy sem. Már az is megéri,h eladok egy ilyen ékszert 500ft ért, hisz max 2000ft egy gyöngy készlet. Ha eladok 5db ékszert már profitáltam.
Ennél gagyibbat is eladtam már kollégának és iskolatársnak. Csak érteni kell az üzlethez."
"Egyszerű elkészítésű ékszernek tűnnek, de nem teljesen azok, mert inkább veszel ilyet shine-on, mint hogy elkészítsd magadnak."
Erről van szó.
"Az elkezdés bonyolult. Szoval kell weboldal, termék fotók, marketing szövegek, reklámok, egy kezdeti platform amin elkezdem, szálitasos cucc, meg egy csomo minden. Ezért kérdeztem, de nyilván csak akkor tudom meg ha elkezdem."
Mire kellene a weboldal, ha még termékeid sincsenek? Ha elkészítettél 3 ilyen műanyag gyöngy bizsut (ne hívd már ékszernek, ami nem az), akkor már lesz mit lefényképezned. De lehet, hogy elkészíteni 8 óráig tart egy ilyet és mondjuk el tudod adni, ha el tudod 2 ezer forintért. Megéri neked 8 órát dolgozni 2 ezer forintért? És igen, a 2 ezer az még csak a bevétel, még a költségeidet le sem vontad belőle (marketing szövegek, reklámok, egy kezdeti platform amin elkezdem, szálitasos cucc, meg egy csomo minden) és még nem is adóztál utána.
Felejtsd el ezt a hülyeséget, szerintem! Úgysem tudod olcsóbban és gyorsabban fűzni a gyöngyöt, mint a bangladeshi asszonyok, lányok, akik a Sheinre készítik ezeket a bizsukat és 2 dolláros napi bérért dolgoznak a kínai vállalkozónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!