Érdemes ilyen gyöngy ékszer vállalkozást inditani?
Elegáns és tini stilusban is lennének ékszerek.
Egyszerű elkészítésű ékszernek tűnnek,de nem teljesen azok,mert inkább veszel ilyet shinen mint,h elkészítsd magadnak.
Ezek a képek pinterestről vannak, amiket nem feltétlen lehet megvenni, pedig kellenének,mert jól néznek ki. De ilyet shine on is ritkát vagy egyáltalán nem találni.
Nem igazán.
Ismerősöm foglalkozik gyöngyfűzéssel, nagyon profi munkái vannak, számos kiállításon van túl és díjakat is nyert már. Ő is a főállása mellett fűzöget ékszereket, járkál kirakodóvásárra és hasonlók. Így egész szép mellékest tud összeszedni, de kb 10-12 éve csinálja már és az ő munkái sokkal-sokkal szebbek, mint amiket te linkeltél.
Szerintem marketing az egész. De nem gondoltam nagy bevételre amúgy sem. Már az is megéri,h eladok egy ilyen ékszert 500ft ért, hisz max 2000ft egy gyöngy készlet. Ha eladok 5db ékszert már profitáltam.
Ennél gagyibbat is eladtam már kollégának és iskolatársnak. Csak érteni kell az üzlethez.
Én leszek az első aki nem foglak leszólni úgy látom. Szétnéztem Etsy-n és egyszerű gyöngy ékszereket is árulnak, némelyiket 7000 forintért, és mindegyik alatt vannak vásárlóktól hozzászólások.
Kicsiben mellékkeresetként meg lehetne próbálni.
Megpróbálhatod, de szerintem nem éri meg ilyen kézműves dolgokkal foglalkozni a magyar piacon, mert a magyarok nem hajlandóak megfizetni azt a pluszt árat, amibe ezeknek az elkészítése kerül.
Hugom kerámikus, nagyon profi dolgai vannak, kiállításokan, újságcikkekben szerepel, mindegyik darabja egyedi készítésű. Ha nem lenne egy nagyon jól kereső férje, nem tudna megélni, mert egyszerűen Magyarországon nem adnak 20-30000,-Ft nál többet egy egyedi készítésű kerámiáért.
Így az 1000,-Ft órabért sem éri el a munkájával, ha hozzászámoljuk a anyag és egyéb rezsiköltségeket is. Ennyiből meg nem lehet megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!