Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Érdemes belevágni egy ékszerke...

Virág 01 kérdése:

Érdemes belevágni egy ékszerkellékes egyéni vállalkozásba?

Figyelt kérdés
Egyetem mellett egyéni vállalkozáson gondolkozom, ugyanis találtam egy lehetőséget: "Vállalkozóvá válás támogatása – legfeljebb hat hónap időtartamra". Évek óta készítek hobbiból ékszereket, imádok velük "babrálni" és arra gondoltam, hogy ezt egyéni vállalkozás formájában szeretném folytatni, illetve emellett ékszer kellékek, alkatrészeket is szeretnék eladni (webáruház). Megköszönném ha e területen tapasztalattal rendelkező tudna információval szolgálni, hogy megéri-e. Esetleg akinek sikerült már vagy aki belebukott, milyen tapasztalatai vannak? Köszönöm szépen!

2022. máj. 1. 10:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze érdemes.
2022. máj. 1. 23:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Érdemes, ha van marketing érzéked s választékos a kínálatod.

No és be tudod harangozni magad a vevők felé. Ugye vevőktől is függ, hogy menni fog-e.

+ne feledd, a vállalkozásnál számos más költségekkel is számolnod kell!

Más mint hobbis magánszemélyként eladogatni.

Merülj el a marketing világába. Olvass.

A piackutatástól a vásárlói pszichológiáig.

Sok sikert! Hajrá!

2022. máj. 4. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!