Quality Assurance egyéni vállalkozásban?
Sziasztok!
Van egy német videójátékipari cég, akikkel már dolgoztam együtt különböző projekteken az elmúlt években. Mivel már ismerik a munkásságomat, megkérdezték, hogy lenne-e kedvem QA (minőségbiztosítás) munkakört teljesíteni a cégüknek freelance-ben.
Na most, az a helyzet, hogy jelenleg már egyéni vállalkozó vagyok (futárkodom), továbbá a korábbi projektjeim miatt is szükség volt a számlaképességemre. Viszont a mostani helyzettel picit elakadtam: nem találom a QA-hoz a megfelelő ÖVTJ kódot, amivel kibővíthetem az egyéni vállalkozásom tevékenységi körét, tehát, hogy erről is számlázhassak.
Valaki ötlet?
749015 Minőségbiztosítási ügyintézés, tanácsadás
De felvehetsz valami ITsat is
Ha nem automatizál, akkor is (illetve az sem biztos, hogy tesztelést ért a kérdező a QA alatt):
6201 - Számítógépes programozás
Ebbe a szakágazatba tartozik a szoftverek írása, módosítása, tesztelése, ezek támogató szolgáltatása.
Köszönöm a válaszokat! Látszólag még maga a cég sem tudja eldönteni, hogy milyen feladat köröket akarnak betöltetni velem, csak azt, hogy alkalmazni akarnak :'D
Addig egyelőre hanyagolom még az ÖVTJ köröket a könyvelővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!