Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ha van egy ötletem, és az...

Ha van egy ötletem, és az szeretném ha megvalósulna, akkor hogy keressek arra megfelelő személyt? Hol tudok olyan embert találni akinek készsége, hozzáértése van az adott dologhoz, de kreativitásban hiányt szenved?

Figyelt kérdés
Vannak ötleteim. Olyan személyt keresek aki a munkafolyamatban leli örömét, valamit megvalósítani egy elképzelés alapján.

2023. aug. 1. 23:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Az első lépéseket egyedül kell megtenni, aztán ha már valamit fel tudsz mutatni belőle, akkor lehet kérni hozzá támogatást hogy gyorsabb vagy hatékonyabb legyen a növekedés.
2023. aug. 2. 13:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Az olcsón venni és drágán eladni annak ellenére, hogy "jó ötlet" magában totál értéktelen!
2023. aug. 2. 14:46
 13/14 anonim ***** válasza:
77%

Kövesd inkább a Hell példáját. Nem új dolgokat akartak kitalálni, hanem másolták a nagyokat.

Minden középiskolásnak vannak világrengető ötletei. Szoktam jelentkezni megvalósítónak, de 10 eFt-os óradíjjal dolgozok. Már az első meghallgatáson is!

2023. aug. 3. 16:05
 14/14 anonim ***** válasza:

"Vannak ötleteim. Olyan személyt keresek aki a munkafolyamatban leli örömét, valamit megvalósítani egy elképzelés alapján."

Strici szeretnél lenni és saját szexmunkásokat keresel? 😂

2023. aug. 22. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!