Milyen vállalkozást lehetne létrehozni amivel kamatoztatni lehet a kreativitást?
Nagyon fogékony vagyok mindenre. Szeretek új dolgokat kipróbálni,mindig is szerettem alkotni, ügyes kezem van és kreatív is vagyok. Legyen az festés, rajzolás, varrás, horgolás stb
Nem agyon szeretném magam keresni,hanem úgy hogy megtudjunk élni belőle, itthon tudjak maradni. Próbáltam már keresni kreatív munkát,de nem találtam sajnos.
Ha kreatív vagy, akkor ki tudod találni magadtól is.
Ezt jelenti a kreatív... 😃
Mondjuk, én komolyan érdeklődtem, hogy mi az amihez értesz… azért nem mindegy, hogy mennyire értesz ezekhez… de hagyjuk.
Pedig konkrétan ötleteim is lennének.
Tessék ezt is nyugodtan lepontozni
Oké, de milyen szinten
Pl azt írod varrás
Van varrónő végzettséged? Jó hobbivarrónő vagy, aki megvarr egy patchwork takarót vagy megvarr egy plüssnyulat vagy egy esküvői ruhát? Referenciát tudsz mutatni?
Rajzolás/festés: mivel, mire? Digitálisan is? Ha digitálisan, akkor vektorosan? És milyen szoftverrel? Referenciát tudsz mutatni?
Horgolás: mit? Miből? Mekkora? Referenciamunka?
"Nem agyon szeretném magam keresni, hanem úgy hogy meg tudjunk élni belőle, itthon tudjak maradni."
Mit jelent az a meg tudjunk élni, hány embert szeretnél eltartani belőle? Egyedül vagy kisgyermekkel, vagy ilyesmi?
Textilrajzoló és modelltervezõ asszisztens az egyik szakmám,a másik meg ruhaipari technikus. Így tanultam 6 évig varrni,szerkeszteni,modellezni,rajzolni,festeni.
A horgolás az viszont hobbi szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!