Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást lehetne...

Milyen vállalkozást lehetne létrehozni amivel kamatoztatni lehet a kreativitást?

Figyelt kérdés

Nagyon fogékony vagyok mindenre. Szeretek új dolgokat kipróbálni,mindig is szerettem alkotni, ügyes kezem van és kreatív is vagyok. Legyen az festés, rajzolás, varrás, horgolás stb

Nem agyon szeretném magam keresni,hanem úgy hogy megtudjunk élni belőle, itthon tudjak maradni. Próbáltam már keresni kreatív munkát,de nem találtam sajnos.

2022. aug. 17. 15:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Konkrétan értesz is valamihez?
2022. aug. 17. 16:50
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

Ha kreatív vagy, akkor ki tudod találni magadtól is.

Ezt jelenti a kreatív... 😃

2022. aug. 17. 19:49
 3/18 A kérdező kommentje:
Nagyon kemények vagytok skacok,ment a piros
2022. aug. 17. 20:27
 4/18 anonim ***** válasza:

Mondjuk, én komolyan érdeklődtem, hogy mi az amihez értesz… azért nem mindegy, hogy mennyire értesz ezekhez… de hagyjuk.

Pedig konkrétan ötleteim is lennének.

Tessék ezt is nyugodtan lepontozni

2022. aug. 17. 20:34
 5/18 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik ennyire futja... 😃

2022. aug. 17. 20:44
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor alkoss, aztán amit alkotsz, azt add el a meska.hu oldalon.
2022. aug. 17. 21:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Ha nem értenék hozzá akkor nyilván nem írom. :)
2022. aug. 18. 13:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Oké, de milyen szinten

Pl azt írod varrás

Van varrónő végzettséged? Jó hobbivarrónő vagy, aki megvarr egy patchwork takarót vagy megvarr egy plüssnyulat vagy egy esküvői ruhát? Referenciát tudsz mutatni?

Rajzolás/festés: mivel, mire? Digitálisan is? Ha digitálisan, akkor vektorosan? És milyen szoftverrel? Referenciát tudsz mutatni?

Horgolás: mit? Miből? Mekkora? Referenciamunka?

2022. aug. 18. 13:10
 9/18 anonim ***** válasza:

"Nem agyon szeretném magam keresni, hanem úgy hogy meg tudjunk élni belőle, itthon tudjak maradni."

Mit jelent az a meg tudjunk élni, hány embert szeretnél eltartani belőle? Egyedül vagy kisgyermekkel, vagy ilyesmi?

2022. aug. 18. 14:31
 10/18 A kérdező kommentje:

Textilrajzoló és modelltervezõ asszisztens az egyik szakmám,a másik meg ruhaipari technikus. Így tanultam 6 évig varrni,szerkeszteni,modellezni,rajzolni,festeni.

A horgolás az viszont hobbi szinten.

2022. aug. 18. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!