Milyen vállalkozást lehetne létrehozni amivel kamatoztatni lehet a kreativitást?
Nagyon fogékony vagyok mindenre. Szeretek új dolgokat kipróbálni,mindig is szerettem alkotni, ügyes kezem van és kreatív is vagyok. Legyen az festés, rajzolás, varrás, horgolás stb
Nem agyon szeretném magam keresni,hanem úgy hogy megtudjunk élni belőle, itthon tudjak maradni. Próbáltam már keresni kreatív munkát,de nem találtam sajnos.
Programot mint vektorosat a coreldrawot ismerem, de nem mondanam abban magam profinak,kisebb munkakat tudok,egyebkent azt csak egy evig tanultam az iskolamban,majd elhelyezkedtem egy cegnel ahol a fonokom szinten csak kisebb munkankat adott amivel tudtam picit fejlodni, de nem sokat sajnos.
Igy inkabb szabadkezzel tudok.
Egy kisfiam van akit elszeretnek tartani.
Akkor koncentráljunk a szabás-varrásra.
Indíts egy youtube csatornát!
Tervezz meg egy ruhát/plüsst/patchwork ágytakarót, rajzold meg (lehetőleg digitálisan)
Aztán mutasd be, hogy csinálod a szabásmintát!
Varrd meg!
Aztán add el a ruhát a saját weboldaladon!
Amikor lesz elég néződ, akkor adj privát tanórákat!
Hajrá!
Tervezd meg, hogy karácsonyra párféle egyszerű dolgot mennyiből tudsz megcsinálni. Hideg tél jön, biztosan sokan örülnének jó minőségű, puha, meleg plédeknek, takaróknak. 4-5 éve az EMAG-on, MALL-on olcsón lehetett vastag, szép, puha, meleg nagyméretű plédeket venni 5-7 ezer Ft körül árakon, amiket azóta sajnos felvittek 15-17 ezrekre.
Ha Te meg tudnád ezeket varrni jó minőségben, olcsóbban, akkor sokan tőled vennék Karácsonyra ajándékba.
Linkelek majd kedvenc plédeket, amiket akkor vettem és azóta is vadászom, mert akkor sajnos nem vettem több példányt belőlük.
Koszonom! :)
Meg nem utolso sorban ami fontos, hogy jo minosegu anyagot jo aron lehessen venni. :)
Egyebkent visszaterve a youtube csatornara, ha eleg sok a nezettseg vagy a feliratkozo akkor tenyleg fizet a youtube? Vagy ez hogyan mukodik? Most nagyon beultetted a bogarat a fülembe.
Ne csak youtube csatornát indíts, mert a fiatalok a tiktokon lógnak egész nap, úgyhogy párhuzamosan ott is csináld, na meg instagramon is!
Emellett, ha a FB kezelésében jó vagy, akkor kisvállalkozóknak, ezermestereknek, kisebb cégegnek online marketinget is nyomhatsz, csinálhatod az online jelenlétüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!