Shopify-on van diszkrét kiszállítás?
Komolyan mondom, már kiver a víz minden alkalommal, amikor e-com meg dropshippinges kérdéseket olvasok.
Tipikusan az a dolog, ami könnyu meggazdagodást ígér amellett, hogy nulla valódi skill és toke kell hozzá. Ilyen nem létezik, ez egy megcsinált mesevilág, egy olyan világ amit TikTok-on meg YT shortokon próbálnak elhitetni a megvásárolt influencerek, hogy a Shopify-nak jó sok haszna legyen a sok szerencsétlenen. Aki dropshipping-el foglalkozik, ott szó szerint kb. 1 a 100000-bol aki jól keres vele, nagy reszuk csak azért mert eladják a szerencsétlen fizetos "kurzusaikat" a konnyu meggazdagodasrol. És pont ezért, mert látszólag semmit nem kell hozzá tanulni meg nem kell hozzá kemény meló, a sokszázezredik szerencsétlen proli is megpróbálja, mert biztos neki fog sikerülni. Szerencsére az emberek már kezdenek rájönni hogy mekkora scam az egész.
Egyébként meg mondjuk ki feketén fehéren, a dropshipping és minden hasonló e-com hányadék egy végtelenül etikátlan, mocskosul svindlis átbaszás a vevore nézve, aki 3 kattintással meg tudná venni ugyanazt a terméket töredék áron, mint amennyiért a dropshipper "vállalkozó" kínálja.
Ezt jól jegyezd meg: az elején SOSINCS könnyu pénz, kivéve ha valaki nagyon szerencsés. Muszáj érte tanulni és keményen megdolgozni. Persze, egy mérnök vagy orvos, egy ido után már simán hazavisz 7 szemjegyu fizut nettóba, de hidd el nekem, meg is dolgozott érte, kezdve az öt év nagyon kemény tanulással az egyetemen.
Annyian nyomják már az arcunkba a neten mindenhol a dropshopping kurzusokat, mi lenne ha mindenki ezzel foglalkozna, ebbe belegondolt valaki? Ki csinálná meg a vizvezeteket, ki szerelné meg a kocsid, ki látna el a kórházban, ki tervezné meg a laptopot amit használsz?
És akkor csodálkozunk hogy ma már egy jobb képessegu mérnök vagy mezei szerelo annyit kér a melóért amennyit nem sajnál, meg is lehet érteni teszem hozzá.
"Csak a miheztartás végett "ölelős párnák" = dildós párnák!" Dildós párnákat nem fogok árulni és undorító, hogy ez egyáltalán felmerül benned!!!
"Mellesleg a diszkrét kiszállítás annyit jelent, hogy nincsen ráírva a tartalma, ez pedig minden kiszállítás esetén így van bárhonnan, bármit rendelsz nincs rajta a tartalma!" Honnan tudjam biztosra, hogy nem írják rá??? Annyiszor láttam már dobozra ráírva, hogy mi van benne ha rendeltem!
"WTF dildos csajszi, ezt sem tudtad???" Dildós??? Én nem fogok szexuális segédeszközöket árulni, neked mibajod van??? Hugshoppot akarok üzemeltetni, nem sexshoppot, valamit rohadtul félreolvastál!
"Ezeket a párnákat 99,9%-ban nők veszik, ha nem írtad volna, hogy nő vagy még azt hinném lenézed a nőket!" Igen, tudom, általában nők szeretik a párnákat és az ölelést, rengeteg ölelős terhes párna lesz a webshoppomban. Nyílván férfiak nem fognak párnákat ölelgetni, vagy csak nagyon kevesek.
"Tipikusan az a dolog, ami könnyu meggazdagodást ígér amellett, hogy nulla valódi skill és toke kell hozzá. Ilyen nem létezik, ez egy megcsinált mesevilág, egy olyan világ amit TikTok-on meg YT shortokon próbálnak elhitetni a megvásárolt influencerek, hogy a Shopify-nak jó sok haszna legyen a sok szerencsétlenen. Aki dropshipping-el foglalkozik, ott szó szerint kb. 1 a 100000-bol aki jól keres vele, nagy reszuk csak azért mert eladják a szerencsétlen fizetos "kurzusaikat" a konnyu meggazdagodasrol. És pont ezért, mert látszólag semmit nem kell hozzá tanulni meg nem kell hozzá kemény meló, a sokszázezredik szerencsétlen proli is megpróbálja, mert biztos neki fog sikerülni. Szerencsére az emberek már kezdenek rájönni hogy mekkora scam az egész." Nem értem, hogy miért gondolod ezt! Ingyenes dropship appok lesznek a webshoppomon, csak a Shopify havidíját kell majd fizetnem ami szinte semmi, meg még ráköltök majd néha-néha Insta reklámokra. Ha Instagrammon meghírdetem akkor sok vevő lesz, 100%-os és 200%-os profitot állítok be a termékeimre (igen, ilyen rohadék vagyok), ebbe nem bukhatok bele. Még akkor se mennék csődbe, hogyha 0 megrendelésem lenne mert szinte semmit sem fogok költeni az egészre! Szóval ebből csak jól jöhetek ki!
"Egyébként meg mondjuk ki feketén fehéren, a dropshipping és minden hasonló e-com hányadék egy végtelenül etikátlan, mocskosul svindlis átbaszás a vevore nézve, aki 3 kattintással meg tudná venni ugyanazt a terméket töredék áron, mint amennyiért a dropshipper "vállalkozó" kínálja." Én meg röhögve fogom begyűjteni a pénzt😂😂😂
"Ezt jól jegyezd meg: az elején SOSINCS könnyu pénz, kivéve ha valaki nagyon szerencsés. Muszáj érte tanulni és keményen megdolgozni." Hidd el, könnyebb elérni bármit ha nagyon akarod! Próbáltad már a dropshippingelést vagy csak osztod itt az észt??? Mihez kell tanulni??? Az iskolai oktatásról beszélsz? Az egész oktatási rendszer egy átverés, a kormány így csinál mindenkiből munkás embert és megakadályoz mindenkit abban, hogy elérje a célját!
"Ki csinálná meg a vizvezeteket, ki szerelné meg a kocsid, ki látna el a kórházban, ki tervezné meg a laptopot amit használsz?" Na erről beszélek! Az oktatási rendszer és a kormány pont ezt akarja! Ez az érdeke az iskolának és a kormánynak!
"Én meg röhögve fogom begyűjteni a pénzt😂😂😂"
Fogadok veled egy sörben, hogy nem fogsz begyűjteni semmit. Vállalkozásod sincs, amivel le tudnád számlázni a terméket, amit eladsz. Kezdjük ott, hogy vállalkozást ha indítasz (majd ha felnősz és 18 éves leszel), ott kezdődik a havi költséged, hogy 100 ezer csak a vállalkozásod költsége.
"Az iskolai oktatásról beszélsz? Az egész oktatási rendszer egy átverés, a kormány így csinál mindenkiből munkás embert és megakadályoz mindenkit abban, hogy elérje a célját!"
Nagyon igazad van, nehogy tanulj bármit is, benyelted ezt az utraliberális dumát és nem veszed észre, hogy hülyítenek csak azért, hogy rájuk szavazz. Tanulás nélkül csak egy képzetlen senki leszel, akit momentán eltartanak a szülei, de ha magáról kéne gondoskodnia, akkor koldulna az utcán, mert büdös neki a munka már most.
"elmagyarázni viszont senki sem tudja, hogy miért scam"
Már sokan elmagyaráztuk, de valamiért nem vagy képes befogadni ezeket az információkat. Valószínűleg be van az agyadban kapcsolva egy szűrő, ami csak a dropshippinget támogató információkat engedi át. Kapcsold ki a fejedben a szűrőt és megérted.
"Én nem hiszem, hogy a dropshippingelés scam lenne."
Akkor vágj bele. De ne felejtsd el, hogy amint megnyitod a vállalkozásodat, akkor is lesz havi 100 ezer forint adó és járulékfizetési kiadásod, ha egyetlen forint bevételed nem lesz. Tehát úgy kezdjél el bármilyen vállalkozást, ha lesz több százezer forint félretett pénzed, amiből fizeted a saját adódat és járulékodat akkor is, ha nem lesz bevételed az eladásokból. Eddig érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!