Shopify-on van diszkrét kiszállítás?
"Shopify-on van diszkrét kiszállítás?"
Mi a brét kell diszkréten kiszállítani egy párnácskán? :D
"Betöltötted már a 18-at?"
Még nem és 18 éves koromig bele sem fogok kezdeni a dropshippingelésbe! Csak létrehoztam a webshoppomat de még nem nyílvános, senki sem látja, privátra van állítva amíg nem leszek 18. De egyébként egy csomóan 18 év alatt belekezdenek a dropshippingelésbe, TikTokon hallottam róla először, ott tudtam meg, hogy miez. Akkor a 18 év alattiak javítóintézetbe vagy később börtönbe fognak kerülni emiatt? Egy csomó 18 év alatti kiteszi TikTokra, hogy milyen sok pénzt keres dropshippingeléssel és szerintem nem is biztos, hogy adóznak.
"EU-s jogszabály."
Hát akkor biztos vagyok benne, hogy a Shopify vagy pedig a dropshipping alkalmazás kiszállító biztosítja helyettem a 14 napos visszaküldési jogot, mert nekem nincs és nem is lesz saját raktáram, én csak létrehoztam a webshoppomat. Szerintem nem engem fog terhelni a felelősség, hanem aki üzemelteti azt a raktárat ahol a termékeim vannak. Biztos vagyok benne, hogy ők tisztában vannak ezzel a jogszabállyal.
"Ez nem egy üzleti modell. Gagyi párnát lehet kapni az IKEÁ-ban is, meg PEPCO-ban is, meg akárhol, minek venne bárki a te webshopodban dupla áron."
Ja, csak az a probléma, hogy az Ikea-ban és a Pepco-ban nem csakis kizárólag ölelős párnákat, ölelési segédeszközöket árulnak szóval nem is könnyű ilyen üzletekben megtalálni, ráadásul az ilyen dolgokat nagyon diszkréten kell kezelni és az Ikea-ban és a Pepco-ban nincs meg ez a diszkréció. Persze biztos vannak külön diszkrét hugshop üzletek valahol, de azokat is nehéz megtalálni.
"Egyet sem fogsz belőle eladni, tehát nem hasznod, hanem bevételed sem lesz." Olyan reklámokat fogok csinálni, hogy biztos, hogy fognak rendelni. Felteszem Instára.
"Az egyéni vállalkozás megalapításától kezdve pedig fizetned kell a minimálisan havi 50 ezer közterhet, plusz kamarai tagság, könyvelő, regisztráció a MOL szemétszállítónál, stb. stb. stb.." milyen MOL szemétszállításról beszélsz??? Egyébként elvileg 25 év alatt bizonyos mértékig nem, vagy pedig bizonyos mérték felett csak nagyon kevés adót kell fizetni. Azt nem tudom, hogy mi az az 50 ezer forintos közteher de szerintem 25 év alatt azt sem, vagy kevesebb összeget kell fizetni. Könyvelők közül pedig keresek olcsóbbat, max 10 ezer havidíj az semmi.
"Shopify-on van diszkrét kiszállítás?"
Mi a brét kell diszkréten kiszállítani egy párnácskán? :D" ezek ölelős párnák szóval ezekhez diszkrét kiszállítás kell. Ahogy már korábban is említettem én egy hugshoppot fogok üzemeltetni, az összes hugshop nyílvánvalóan diszkrét. Senki nem akarja, hogy mások tudomásáta kerüljön, hogy milyen ölelős párnákat, ölelési segédeszközöket vett magának, vagy netán hoodie-t csillogó HugBar felirattal, mert én olyat is fogok árulni Printify segítségével. Sokan bizalmasan kezelik ha egy HugBar-ban dolgoznak ölelős táncosnőként és magukat ölelgetik táncolva hoodie-ban.
"Akkor a 18 év alattiak javítóintézetbe vagy később börtönbe fognak kerülni emiatt?"
Ha bűncselekményt követnek el, akkor az elkövetett bűncselekmény súlyától függően akár oda is kerülhet.
"Egy csomó 18 év alatti kiteszi TikTokra, hogy milyen sok pénzt keres dropshippingeléssel és szerintem nem is biztos, hogy adóznak."
Neked nem tanították meg a szüleid, nagyszüleid, hogy nem kell mindent elhinni, amit az interneten látsz? 😂
Ha neked azt mondja egy tiktok influenszer, hogy leugrott egy esernyővel a tízemeletes tetejéről és azóta sokkal jobban érzi magát, akkor te is fogsz egy esernyőt és leugrasz?
Legjobban úgy tudnám összefoglalni számodra is érthetően egy influenszer tevékenységét, hogy őt azért fizetik, hogy hazudjon neked, meg a többi hiszékeny társadnak.
18 év alatt is csinálhatod nyugodtan a szüleid nevén lévő vállalkozásban.
Havi 10 ezer forintért meg nincs könyvelő, vagy ha van, az olyan is...
"meg is ölnének ha kiderülne, hogy én akkora ölelős k*rva vagyok"
Fiú létedre k*rva lennél? 😂
"Fiú létedre k*rva lennél? 😂"
Fiú létemre??? Mikor mondtam én ilyet??? Lány vagyok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!