Shopify-on van diszkrét kiszállítás?
"Ingyenes dropshipping alkalmazásokat telepítettem rá a Shopify webshopomra amiért nem kell fizetnem. Letelepítettem a webshopomra dropship appokat, onnan importáltam a webshopomra ölelős párnákat aztán a dropship appok majd automatikusan csinálnak mindent. Gondolom automatikusan fogja levonni az eredeti ár összegét."
Olyan természetesen és magabiztosan írtad ezeket a műveleteket, hogy kapásból arra gondoltam, hogy fiú vagy. Bocs!
"ENTJ 8w7 a személyiségem, nagyon kitartó vagyok és nagyon hiszek abban, hogy sikerül amit elterveztem."
Reméljük, hogy ezzel a személyiségtípussal belátási képesség is jár, amivel fel fogod ismerni, ha valami nem valósítható meg nyereségesen.
Elvégre minden kereskedelem azon alapul, hogy legyen vevőd. De ha te jóval magasabb áron adod azt a párnát, vagy akármit, amit pár kattintással és netes kereséssel jóval olcsóbban is megvehet, akkor neked hiába van webshopod, nem lesz vevőd. Remélem érted mit akarok mondani. Nagyon jó dolog a kitartás és elszántság, fontos tulajdonságok az üzleti életben, de önmagában ez kevés, ha már eleve rossz az üzleti modell. Te ráadásul nem is most akarod megvalósítani, hanem majd évekkel később, amikor betöltöd a 18-at. És ráadásul egy olyan termékkel, ami egy tipikus divattermék, felhájpolják, fut egy darabig, aztán elfelejtik és ott lesz százmillió darab belőle a raktárakban, ami nem kell senkinek és nem jó semmire. Utána megy a szeméttelepre, vagy a hulladékégetőbe.
"Hol lehet ilyen személyiségtesztet elvégezni? Te hol csináltad?" MBTI
"De ha te jóval magasabb áron adod azt a párnát, vagy akármit, amit pár kattintással és netes kereséssel jóval olcsóbban is megvehet, akkor neked hiába van webshopod, nem lesz vevőd." Az idióta vevő ha random talál egy ölelős párnát az interneten vagy egy Instagram hirdetésben akkor nem fog utána keresgélni a nevének, azthiszi csak ott lehet kapni, azt gondolja, hogy biztos azért drága mert jó minőségű és az összes olyan drága és megveszi. Az emberek 99%-a köztudottan idióta. Egyből rákattintanak egy hirdetésre és már rendelik is, annak pedig persze nem néznek utána, hogy valójában mennyibe kerül mert fel se merül bennük, hogy máshol árulnak pont ugyan olyat olcsóbban. Ráadásul ezeknek az ölelős párnáknak nagyon hosszú típus nevük van mert rengeteg féle van és rengeteg hasonló is, nemhiszem, hogy bárki is kutatómunkát fog végezni. Meglátja egy Insta hirdetésben, megtetszik neki, ott a link és már rendeli is. Szerintem az emberek 1%-a fog csak jobban utánanézni. Sok vállalat árazza túl a termékeit és a hülyék meg is veszik.
"Az idióta vevő ha random talál egy ölelős párnát az interneten" 😂
Nem túl okos és megnyerő dolog idiótázni a saját vevőidet, akikből meg akarsz élni.
Olyan, mintha állnál a kocsmád pultja mögött és úgy adnád az italt a vendégeknek, hogy nesze, te idióta alkoholista, igyad!
Vagy a dohányboltban úgy adnád át a cigit, hogy itt van, te idióta haldokló, szívjad a mérget.
Csak a miheztartás végett "ölelős párnák" = dildós párnák!
Mellesleg a diszkrét kiszállítás annyit jelent, hogy nincsen ráírva a tartalma, ez pedig minden kiszállítás esetén így van bárhonnan, bármit rendelsz nincs rajta a tartalma! (WTF dildos csajszi, ezt sem tudtad???)
A p***rn shopok szokták így reklámozni, de csak annyit jelent, hogy kartondobozos csomagolása van és nem átlátszó zsákos. Neked mint eladónak kell ennek utánajárnod, hogy kell-e extrában fizeted a kartonos csomagolást az adott termék esetén, ennek az árát itt megtalálod:
Ezeket a párnákat 99,9%-ban nők veszik, ha nem írtad volna, hogy nő vagy még azt hinném lenézed a nőket!
" Az idióta vevő ha random talál egy ölelős párnát az interneten vagy egy Instagram hirdetésben akkor nem fog utána keresgélni a nevének, azthiszi csak ott lehet kapni, azt gondolja, hogy biztos azért drága mert jó minőségű és az összes olyan drága és megveszi. Az emberek 99%-a köztudottan idióta."
Te melyik párnát vetted??? Vagy te vagy az a nő aki jobb, ügyesebb, szebb, okosabb, leleményesebb, mint a maradék "99% köztudottan idióta"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!