Mi kell ahhoz, ha csak kiszállításra készítenék, hamburgert, sült krumplit, palacsintát? Az itthoni konyhát használhatom?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 23:37
1/5 anonim válasza:
Magának a konhának ugyanúgy meg kell felelnie az előírásoknak, mint helyben fogyasztás esetén. Konkrétan a szabályozás nem ismeri az "otthon" fogalmát, tehát elvben kizárva sincs hogy ott készíthetsd, de 99% hogy az előírásoknak az otthoni konyhád nem felel meg.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez egy újépítésű ház, egy elég profi konyhával szerintem+kamra is. De majd utánanézek a HACCP - nek pontosan.
2021. dec. 30. 23:56
3/5 anonim válasza:
Hát figyelj, még ha újépítésű is, nemhiszem, hogy meg tudod feleltetni. Külön hűtők, külön mosogatók, többfázisú ugye, stb, stb. De nézz utána, sok sikert.
4/5 anonim válasza:
És pl. biztosítva van, hogy a különböző alapanyagokat több, különböző hőmérsékletű hűtőhelyen (ez a gyakorlatban több hűtőszekrényt jelent) tárold? Biztosítva van, hogy a húsokat, zöldségeket és a tejtermékeket fizikailag elkülönülő munkaállomáson dolgozd fel? Van külön kicsomagoló hely, hogy a főzőtérbe már a kicsomagolt dolgokat kelljen csak bevinni? Le lehet úgy választani a főzőteret, hogy azon keresztül átmenő "forgalom" ne legyen?
5/5 anonim válasza:
Ha jól tudom fém vagy márvány asztaloknak kell lennie. Fa, műanyag nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!