Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Futárok (Wolt, Foodora, Vidl)...

Futárok (Wolt, Foodora, Vidl) milyen telefon szolgáltatónál vagytok? Milyen előfizetésetek van? Mennyi netet használtok és mennyit telefonáltok? Szükséges lehet korlátlan net/hívás/mindkettő?

Figyelt kérdés

#telefon előfietés
2023. máj. 20. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nekem fizeti a cég plusz céges telefonom van (mint munkaeszköz amit használhatok személyes használatra) illetve biztosítja a kiszállításhoz szükséges járművet is. Nem gondolod hogy saját zsebből fogom fizetni az internetet és a mobilszámlákat? Olyan szerződésem van amit a cég kötött. Gondolom korlátlan mert sosem léptem át a keretet de ha kiszámlázna a mobilszolgáltató cég akár pár száz forintot mert valamit túlléptem első dolgom lenne a főnökömnek adni a számlát hogy fizesse be.
2023. máj. 20. 20:58
 2/6 A kérdező kommentje:
A Foodora fizeti az alvállalkozóinak a telefon előfizetést? Ezt sehol nem láttam. Biztos? Az autót, benzint, adót, stb...-t sem fizeti. Miért pont ezt?
2023. máj. 20. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Egy szóval nem írtam hogy a Foodoránál vagyok, ahol pedig ennyit sem fizetnek oda vagy nem megyek dolgozni vagy olyan bérigényt mondok a bértárgyaláson ami fedezi ezeket a költségeket.
2023. máj. 20. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:
3: Szerintem fedezi. Elég jól utánajártam a bevételeknek, kiadásoknak. Az interjún os átbeszéltük a dolgokat. Az érdekelne hogy " (Wolt, Foodora, Vidl) milyen telefon szolgáltatónál vagytok? Milyen előfizetésetek van?"
2023. máj. 20. 22:06
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

havi 8 ezerért korlátlan internet, és korlátlan hívást adnak. Yettel hálózatát használják.

Én nagyon megvagyok vele elégedve.

2023. máj. 21. 20:47
 6/6 A kérdező kommentje:

5: Köszönöm a választ. Ez tényleg jó ajánlatnak tűnik. Ezzel meg a netfoneal szemezem. Az jó ha a Yettel hálózatával sincs gond.

A netfone elvileg a telekom hálózatot használja, de hallottam róla aggasztó dolgokat + az is aggasztó hogy nincs fizikai üzletük csak együttműködő partnerek.

Szóval valószínű Yettel flotta lesz a végén. Köszi. :-)

2023. máj. 22. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!