Mit lenne érdemes elkezdeni nulla mezőgazdasági tudással?
"Gondolkozom egy kiskerten."
Az előbb még csak gondolkoztál rajta, már meg palántát vettél? És hova tetted, ha kiskerted még nincs? :)
"Fóliasátor nem gond. Én is úgy gondolom, hogy a telek megvásárlása után, ugyanennyit rá kellene költeni, mert hogy egy db ásóm sincs, persze sok mindent el lehet végeztetni ottlakókkal"
Vicces vagy már. :D Nem is magad akarod művelni? :D Mit gondolsz, mennyi pénzt termel egy hobbikert, hogy még napszámosokat akarsz belőle fizetni? :D
A méret miatt gondolom hobbinak. Egy rotálás biztos, hogy kelleni fog, és azt először érdemes másra bízni, mint venni egy rotakapát. Bár nem tudom ezeknek mennyi az ára.
Vettem palántát. Ráraktam a kerítésre, mert nem sütötte nap. Valahol el kell kezdeni...
Ilyenkor május vége felé mondjuk kukoricával érdemes még bevetni, akár úgy, hogy ha bokrosan veted, tehát nem sort húzol, hanem kapával vágsz egy vágást lépésenként és beleszórsz 3 szem kukoricát, meg 3-4 szem futóbabot, aztán visszaejted rá a földet, amit a kapával kivágtál. 3-4 centi mélyen maximum, cipőnyi távolságra egymástól a tövek, a sorok közt meg fél méter. A kukorica előbb kel ki és támasztékul szolgál majd a babnak.
Előtte persze fel kell rotálni. Aztán meg majd kapálni, ahogy nő a gaz is, disznóparéj, egyebek.
"én kockáztatom a tőkét"
A hülyéket mindenhol szeretik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!