Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Mit lenne érdemes elkezdeni...

Mit lenne érdemes elkezdeni nulla mezőgazdasági tudással?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy kiskerten. Mondjuk 1000m2 kerttel. Érdemes ott elkezdeni állattartásba, vagy növénytermesztésbe?

2023. máj. 11. 18:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

"Gondolkozom egy kiskerten."

Az előbb még csak gondolkoztál rajta, már meg palántát vettél? És hova tetted, ha kiskerted még nincs? :)

2023. máj. 17. 21:10
 22/38 anonim ***** válasza:

"Fóliasátor nem gond. Én is úgy gondolom, hogy a telek megvásárlása után, ugyanennyit rá kellene költeni, mert hogy egy db ásóm sincs, persze sok mindent el lehet végeztetni ottlakókkal"

Vicces vagy már. :D Nem is magad akarod művelni? :D Mit gondolsz, mennyi pénzt termel egy hobbikert, hogy még napszámosokat akarsz belőle fizetni? :D

2023. máj. 17. 21:42
 23/38 A kérdező kommentje:

A méret miatt gondolom hobbinak. Egy rotálás biztos, hogy kelleni fog, és azt először érdemes másra bízni, mint venni egy rotakapát. Bár nem tudom ezeknek mennyi az ára.

Vettem palántát. Ráraktam a kerítésre, mert nem sütötte nap. Valahol el kell kezdeni...

2023. máj. 18. 17:18
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerősömnek volt Nógrádban egy hobbikertje, mindig ment le gazolni, füvet nyírni, aztán érett a cseresznye, gondolta leszedi és visz Pestre a rokonoknak. Arra ment le, hogy a szomszédék szedik a cseresznyét és még ki is röhögték.
2023. máj. 18. 18:54
 25/38 anonim ***** válasza:

Ilyenkor május vége felé mondjuk kukoricával érdemes még bevetni, akár úgy, hogy ha bokrosan veted, tehát nem sort húzol, hanem kapával vágsz egy vágást lépésenként és beleszórsz 3 szem kukoricát, meg 3-4 szem futóbabot, aztán visszaejted rá a földet, amit a kapával kivágtál. 3-4 centi mélyen maximum, cipőnyi távolságra egymástól a tövek, a sorok közt meg fél méter. A kukorica előbb kel ki és támasztékul szolgál majd a babnak.

Előtte persze fel kell rotálni. Aztán meg majd kapálni, ahogy nő a gaz is, disznóparéj, egyebek.

2023. máj. 18. 20:31
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Ja, mondjuk az egy hetes eső előtt jobb lett volna elvetni, jövőhéten már kelne. Most viszont még ragad a sár a kertben, rotálni sem lehet, ha nem homok. Azt meg nem is kell rotálni, csak gaztalanítani vetés előtt.
2023. máj. 18. 20:55
 27/38 anonim ***** válasza:
Telepítsd be gyümölcsfákkal és akkor csak a füvet kell nyírnod a fák alatt. A gyümölcsből meg lehet cefre, azt meg kifőzeted pályinkának. Kajszi, szilva.
2023. máj. 18. 21:29
 28/38 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki lesz egy kis föld meg segítség fele haszonért. én kockáztatom a tőkét. Valami növénnyel kezdenék tavasszal, mi legyen az?
2023. nov. 30. 19:18
 29/38 anonim ***** válasza:
Vicces vagy.
2023. dec. 1. 07:42
 30/38 anonim ***** válasza:

"én kockáztatom a tőkét"

A hülyéket mindenhol szeretik.

2023. dec. 1. 07:58
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!