Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Magyarországon lehetne ilyen...

Magyarországon lehetne ilyen boltot nyitni?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy van ez a hhc ami ugye legális, Magyarországon lehetne legálisan nyitni egy hhc caffeshoppot?

#Magyarország #HHC #Caffeshop
2023. máj. 8. 09:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

"Nem csinálnék soha semmi törvénytelent."

Már az is törvénytelen, ha nem adsz számlát...

Majd egyik éjszaka jön a "Megkúr bevetési csapat", aztán nekik mondjad, hogy "Nem csinálnék soha semmi törvénytelent." Miután rádborították a házat...

2023. máj. 31. 00:49
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha értesz a vendéglátáshoz, meg vna pár milla tőkéd, akkor igen. Szerintem nem lesz betiltva, NER-es cég is árulja online a CBD-t. Inkább attól tartanék, hogy ráunnak az emberek, vagy hogy minden sarkon árulnak majd ilyeneket, mint a cseheknél.
2023. máj. 31. 11:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Ja és keress rá:

TheFrenchieBP

2023. máj. 31. 11:41
 14/15 A kérdező kommentje:
#11 Miért ne adnék a vásárlónak számlát egy üzletben?
2023. máj. 31. 13:22
 15/15 A kérdező kommentje:
#13 Ja igen, ők azok akik kaptak engedélyt, megnyitottak egy óra múlva meg lefoglaltak tőlük 2kg cbd füvet. Utánanéztem, elvileg Magyarországon maga a kender virágzat is be van tiltva, csak azt nem értem, akkor cbd virágot hogyan lehet árulni?
2023. máj. 31. 13:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!