Magyarországon lehetne ilyen boltot nyitni?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy van ez a hhc ami ugye legális, Magyarországon lehetne legálisan nyitni egy hhc caffeshoppot?2023. máj. 8. 09:51
1/15 anonim válasza:
Halálra ítélt dolog.
Amint minimálisan elkezdene terjedni, betiltanák.
2/15 A kérdező kommentje:
Na igen, és összemosnák a heroinnal.
2023. máj. 8. 10:12
3/15 anonim válasza:
Mit kábítod már itt a jónépet, nem elég hülye itt ígyis mindenki?
Nincs pénzed anyagra mi? Sóvárogsz itt egész nap!
Inkább rúgj be baker!
5/15 anonim válasza:
Ha az is, van ez a jó kis "pszichotróp lista" nevű dolog, nameg ugye rendeleti kormányzás. Ma legális, holnaptól nem.
Kb ennyi...
Bármit tudnak tiltani egyik napról a másikra. Kémiai összetételt, felhasználási módot, vagy árusitáshoz kötik az engedélyt, meg kapsz rendszeres ellenőrzéseket random (lásd dohányboltok).
Érdekel még a téma?
6/15 anonim válasza:
Vagyis engedélyhez az árusitást, csak még nem ittam meg a kv-mat :D sysconfig még fut...
7/15 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok narcos, én a narcosokból akarok megélni.
2023. máj. 11. 18:52
8/15 anonim válasza:
Dílerkedj csak. Gyors út a sittre.
9/15 A kérdező kommentje:
Hhc nem illegális, milyen díler öcsi? Nem csinálnék soha semmi törvénytelent.
2023. máj. 12. 23:04
10/15 anonim válasza:
Itt a szomszéd faluban orvosi kendert termesztenek fóliasátorban, az is legális. Állítólag a dolgozók szoktak is belőle ellopni és eladni sutyiban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!