De jelenleg ha végigmennél a társasházunk tetején egy magasnyomásúval (főváros) szerintem még cserép se maradna rajta, nemhogy moha...
2023. márc. 22. 10:04
2/19 anonim válasza:
Mibű?
2023. márc. 22. 10:05
3/19 anonim válasza:
Ha családi házban laknék, akkor megcsinálnám magamnak. Egyébként ebben az országban csekély lenne az igény erre a szolgáltatásra. És ha még lenne is igény akkor sem lenne rá a többségnek gubája.
2023. márc. 22. 10:13
4/19 anonim válasza:
Mint ahogy kb semmire sincs most se, csak hitelre hitelt meg cégesbe mindent magánvagyon meg nulla, aztán meg játszani a háemcsét a flottás szarral...
nekirántom a 20 éves mazdámat azt lemegy az útról ijedtébe :D
2023. márc. 22. 10:21
5/19 anonim válasza:
Egy nagyon rendes kis roma csapat jelent meg az utcában egy ház cserepeit lemosni. Még munkavédelmi sisak is volt rajtuk. Egy megrendelőjük volt konkrétan, akihez jöttek, de 4-5 lett belőle, mert szépen, odafigyelve, korrektül csinálták, és a nézelődők is üzletet kötöttek velük. (Kelet_Magyarország)
2023. márc. 22. 10:39
6/19 anonim válasza:
"Egy nagyon rendes kis roma csapat"
Melyik multiverzumban?
2023. márc. 22. 10:43
7/19 anonim válasza:
Én személy szerint nem, mert meg tudnám csinálni.
De elég kockázatos lenne a GYR népének válaszaira alapozva vállalkozni.
2023. márc. 22. 10:53
8/19 anonim válasza:
Pest északi agglomeráció - itt biztos lenne munkád. Én is fizetnék érte.
Csak azzal számolj, hogy a tiktok videókban látott tetők sokkal laposabbak mint itthon az átlag. Itt azért nem annyira egyszerű manőverezni rajta, főleg a vizes cserepeken.
2023. márc. 22. 11:58
9/19 anonim válasza:
Ha visszaellenőrizhető cég vagy engedélyekkel, referenciákkal és felelősségbiztosítással, ami fedezi azt is, ha kárt csinálsz a tetőmben, akkor talán. De egy utcáról becsengető gazsi brigádnak biztos nem fizetnék egy forintot se, viszont nekik is elmondanám a fentieket, ahogy akkor is elmondtam, amikor ereszcsatornát akartak cserélni utcáról becsengetve.
2023. márc. 25. 21:02
10/19 anonim válasza:
"azért nem annyira egyszerű manőverezni rajta, főleg a vizes cserepeken."
Mikor jártál fővárosi padláson?
Maradjunk annyiban, hogy nem tart meg egy "klasszik" cseréptető a fővárosban egy embert, se négykézláb, se fekve!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!