Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Lángosost, vagy kürtöskalácsos...

Debremart kérdése:

Lángosost, vagy kürtöskalácsost jobb csinálni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Kürtöskalácsos
Lángosos
20 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
Mindketto egy helyen
2023. márc. 15. 16:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik formabontóbb ötlet mint a másik. Sikerre van ítéltetve bármelyikbe is vágsz bele.
2023. márc. 15. 16:52
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Kocsmát
2023. márc. 15. 17:05
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Egy kürtőskalácsot most megennék.
2023. márc. 15. 17:43
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Egyiket sem, olyan 10 évet késtél.
2023. márc. 15. 17:51
 6/12 A kérdező kommentje:
Utolsó kifejtenéd ennek az okát? :D
2023. márc. 15. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kürtöskalácsosnak több lehetősége van mint egy lángos készítőnek. Mármint ízek tekintetében.

Én összehasonlítanám mondjuk 100 kürtöskalács és 100 lángos előállítási költségeit.

Ha pedig azt nézed, akkor a kisgyerekek inkább kürtöskalácsot szeretnének, egy lángosért még nem láttam gyereket sírni, kürtöskalácsért pedig többször is láttam hisztizni gyerekeket egy-egy kiránduláson.

Én a kürtöskalácsos mellett szavazok. Persze helyszíntől is függ.

Habár őszintén én lángos legalább 3 naponta képes lennék enni, míg kürtöskalácsot talán hetente egyet.

2023. márc. 15. 20:40
 8/12 anonim ***** válasza:
65%
Anyagilag szerintem a kürtőskalácsost, de egyetértek a 7-el, mert én is jobb szeretem a lángost.
2023. márc. 15. 21:06
 9/12 A kérdező kommentje:
Mivel imádom a kürtöskalácsot, egy kicsit afelé jobban húz a szívem, viszont a lángosért akár munkások is simán megállnak, ha pl. meglátják az út szélén. Ha van pl. egy fix helyen lángosos azt valószínűleg többen fogják látogatni mint a kürtöskalácsost, ugyanis az jó ebédre, vagy akár vacsorára is. Míg a kürtöskalács inkább egy desszert és lehet, hogy egy két gyerek sír érte, de a lángosost sokkal több felnőtt veszi. Főleg ha céltudatosan lángost mennek venni. De én magam a lángosért nem rajongok, dehát nem is nekem kell ízlenie, hanem akik megvásárolják. Az utolsónak pedig, annyira nem a befektetett pénz a lényeg itt, hanem, inkább a bevétel. Lehet, hogy egy kürtöskalácson több a bevétel mint egy lángoson, viszont ha 2x annyit elbírok adni a lángosból, akkor jobban megéri.
2023. márc. 15. 21:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Lángosos nyitásánál javaslat, hogy rugaszkodni el a klasszik fokhagyma-tejföl-sajt szentharomságtól.

Én a piacon rendszeresen veszek csülkös vagy sonkás lángost (az előre lesütött, kicsire vágott húst hidegen a lángostésztára teszed, kettéhajtod mint a Calzone-t és így sütöd ki)

Gyerekeket pedig látom nagyon próbálgatják a kakaós/porcukros lángost.

Jól végig kell gondolni, illetve meg kell nézni mi fér még bele a profilba. Pl sosem értettem, a lángosos az olajban miért nem süt ki fánkokat is, a tészta hasonló, megsülne ott, és így egy süteményt is tud értékesíteni az édesszájúaknak.

2023. márc. 15. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!