Lángosost, vagy kürtöskalácsost jobb csinálni?
Szerintem egy kürtöskalácsosnak több lehetősége van mint egy lángos készítőnek. Mármint ízek tekintetében.
Én összehasonlítanám mondjuk 100 kürtöskalács és 100 lángos előállítási költségeit.
Ha pedig azt nézed, akkor a kisgyerekek inkább kürtöskalácsot szeretnének, egy lángosért még nem láttam gyereket sírni, kürtöskalácsért pedig többször is láttam hisztizni gyerekeket egy-egy kiránduláson.
Én a kürtöskalácsos mellett szavazok. Persze helyszíntől is függ.
Habár őszintén én lángos legalább 3 naponta képes lennék enni, míg kürtöskalácsot talán hetente egyet.
Lángosos nyitásánál javaslat, hogy rugaszkodni el a klasszik fokhagyma-tejföl-sajt szentharomságtól.
Én a piacon rendszeresen veszek csülkös vagy sonkás lángost (az előre lesütött, kicsire vágott húst hidegen a lángostésztára teszed, kettéhajtod mint a Calzone-t és így sütöd ki)
Gyerekeket pedig látom nagyon próbálgatják a kakaós/porcukros lángost.
Jól végig kell gondolni, illetve meg kell nézni mi fér még bele a profilba. Pl sosem értettem, a lángosos az olajban miért nem süt ki fánkokat is, a tészta hasonló, megsülne ott, és így egy süteményt is tud értékesíteni az édesszájúaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!