Szerintetek jó ötlet lenne?
Szeretnék egy vállalkozást indítani. Azt gondoltam hogy szeretnék készíteni ilyen különféle ételtálakat. Pl snack tál, sütemény tál. Olyan ételekre gondoltam amik nem főtt ételek,vagyis inkább ilyen szilárd ételek amiket simán egy hidegtálra lehet tenni. Esetleg rendezvényekre ilyen étel tálat összeállítani, esetleg akár egyéni elképzelés alapján is lehet. (ilyenekre gondoltam)
Azért szeretnék ebbe belevágni mert sokan mondták már hogy nagyon ízlésesen tudok főzni, sütni. Szerintem jó ötlet hisz enni szoktak az emberek, és ha jól csinálnám és ügyes lennék benne akkor biztos lenne rá kereslet. Egyébként azért inkább nagyobb adagú kajákban gondolkozom mert az úgy jobban megéri, hisz több étel tehát nyilván drágább az ára. De hangsúlyozom ez csak egy ötlet, és nem nagyon vagyok még annyira képben ebben az üzleti irányban.
Amúgy ez a kérdező valami flúgos vagy auti.
Minden nap felteszi ezt a kérdést, kb ugyan ez a leírás megfogalmazása is, csak minden nap valami új képtelen hülyeséget talál ki, hogy olyan bizniszbe vágjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!