Létezik vállalkozói hitel olyannak aki a nulláról kezdené ?
Adódott egy lehetőség hogy saját üzletem legyen ,mégpedig egy szolárium,szépség szalon.
A következőképpen áll a dolog a tulajdonos a céget átadná,az nekem nem kerül semmibe a hozzá tartozó gépeket kellene megvennem ,és az üzlethelyiség ahol a szalon működik maradna a jelenlegi tulajdonos nevén,amit már ő kivett a cégből,és csak bérelném. Erre kellene a tőke hitel formájában: gépek,bérleti díj,kaució.
"a szolárium mellett az üzletben van 6 egyéb helység amit ki tudok adni szolgáltatóknak ,azok bérleti díja fedezi az egész üzlethelyiség bérleti díját amit én fizetek a tulajnak"
Ez így nagyon szépen hangzik, csak mi van, ha egyet sem tudsz bérbeadni, te meg fizeted a tulajnak az egészet. A tulajnak full megéri, neked meg a gatyád is rámegy az egészre.
Adott egy dörzsölt vállalkozó, aki az ingatlant máris kimenekítette az átpasszolandó cégéből és adott egy zöldfülű, hiszékeny balek, aki hajlandó lenne hitelt felvenni azért, hogy kibérelje milliókért a kimenekített ingatlant, ez vagy te, kérdező.
Szerencsére erre egyik bank sem ad hitelt, mert ott okosabb emberek ülnek és vigyáznak a pénzükre, nem bízzák tapasztalatlan, kezdő "vállalkozókra", akik 2-3 hónap alatt szórnák el a rájuk bízott pénzt.
Szívesen mesélnék neked saját tapasztalatokat magas havi fix költséggel elindított és gyorsan csődbe ment vállalkozásról, de úgysem érdekelne.
De te is meg tudod nézni és rögtön tisztábban látsz, a keresőbe beírod a Bt. vagy Kft. nevét, amit rád akarnak sózni:
www.nemzeticegtar.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!