Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Létezik vállalkozói hitel...

Létezik vállalkozói hitel olyannak aki a nulláról kezdené ?

Figyelt kérdés

Adódott egy lehetőség hogy saját üzletem legyen ,mégpedig egy szolárium,szépség szalon.

A következőképpen áll a dolog a tulajdonos a céget átadná,az nekem nem kerül semmibe a hozzá tartozó gépeket kellene megvennem ,és az üzlethelyiség ahol a szalon működik maradna a jelenlegi tulajdonos nevén,amit már ő kivett a cégből,és csak bérelném. Erre kellene a tőke hitel formájában: gépek,bérleti díj,kaució.

2023. febr. 23. 09:10
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Át akarnak baszni
2023. febr. 23. 09:13
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
Úhh, ez nagyon adja :D Kár, hogy nem én találtam ki.
2023. febr. 23. 11:09
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt meg tudnád mondani, hogy ebben mi a "lehetőség" ?
2023. febr. 23. 15:18
 4/10 A kérdező kommentje:
Átveszek egy 13 éve jól működő vállalkozást ,a szolárium mellett az üzletben van 6 egyéb helység amit ki tudok adni szolgáltatóknak ,azok bérleti díja fedezi az egész üzlethelyiség bérleti díját amit én fizetek a tulajnak. És azért válik meg a tulajdonos az üzlettől/ cégtől mert beteg lett ,nem tudja tovább csinálni,de szerette/szereti azt amit létrehozott ezért szeretné jó kezekben tudni.
2023. febr. 23. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"a szolárium mellett az üzletben van 6 egyéb helység amit ki tudok adni szolgáltatóknak ,azok bérleti díja fedezi az egész üzlethelyiség bérleti díját amit én fizetek a tulajnak"

Ez így nagyon szépen hangzik, csak mi van, ha egyet sem tudsz bérbeadni, te meg fizeted a tulajnak az egészet. A tulajnak full megéri, neked meg a gatyád is rámegy az egészre.

2023. febr. 24. 20:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Adott egy dörzsölt vállalkozó, aki az ingatlant máris kimenekítette az átpasszolandó cégéből és adott egy zöldfülű, hiszékeny balek, aki hajlandó lenne hitelt felvenni azért, hogy kibérelje milliókért a kimenekített ingatlant, ez vagy te, kérdező.

Szerencsére erre egyik bank sem ad hitelt, mert ott okosabb emberek ülnek és vigyáznak a pénzükre, nem bízzák tapasztalatlan, kezdő "vállalkozókra", akik 2-3 hónap alatt szórnák el a rájuk bízott pénzt.

Szívesen mesélnék neked saját tapasztalatokat magas havi fix költséggel elindított és gyorsan csődbe ment vállalkozásról, de úgysem érdekelne.

2023. febr. 24. 20:05
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz egy cégnevet mondani, amit rád akar íratni a tulaj? Megnézném cégnyilvántartásban 1 perc alatt, hogy mit tudott ez a cég korábban, termelt-e érdemi bevételt, hozott-e nyereséget az utóbbi években az öreg tulajdonosnak, vagy masszívan veszteséges volt, azért íratná a nevedre olyan szívesen.
2023. febr. 24. 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:

De te is meg tudod nézni és rögtön tisztábban látsz, a keresőbe beírod a Bt. vagy Kft. nevét, amit rád akarnak sózni:

www.nemzeticegtar.hu

2023. febr. 24. 20:33
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehetetlen kezdő vállalkozásoknak hitelhez jutni, de szükség van önrészre. Mennyi tőkével vágsz bele és milyen vállalkozási tapasztalatod van?
2023. febr. 24. 20:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik, én is most intézem a sajátomat.
2023. febr. 24. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!