Működhet e az elképzelésem?
Ez így első felütésre szerintem garantált bukó.
Egy brandet nem építesz fel ennyi pénzből ilyen körülmények között.
- Kft alaptőke: 3 millió Ft
- A hitelt visszafizetheted, csak többe fog kerülni, mint amennyit felvettél. A negatív különbözetet ki állja?
- Saját magad után járulékot kell fizetned, iparűzési adót, meg még néhány egyéb, alacsonyabb költséget akkor is, hanem csinálsz semmit. Arra szépen el is megy 3 millió, viszonylag rövid idő alatt.
Nem lebeszélni akarlak, mert én is vállalkozó vagyok, de ebben az egyetlen perspektíva jelen pillanatban az, hogy megkapd a hitelt. De hogy mire, és társul-e ehhez működőképes üzleti modell, erősen ingatag lábakon áll.
Kft nem kell.
Azt a pályázatot egyéni vállalkozók kapják. Kft nem is pályázhat rá. Ha jól tudom az első kört a munkaügyi központba kell futni. Aztán a helyi Vállalkozás Fejlesztési Alapítványnál (vagy mi most a neve...) kell valamilyen képzést elvégezni. Ők adnak róla igazolást meg segítenek az üzleti tervben. "Segítünk indítani" így keress rá a Google-ban. Ha ugyan arra a pályázatra gondolunk. De én úgy tudom az már lezárult és nincs most nyitva ilyen pályázat. Aztán lehet nem is egy pályázatról beszélünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!