Tetves az alkalmazottam.. Mit tegyek? Alig hogy megnyitottunk egy kis zöldségest,már is vissza hallottam hogy az alkalmazott a gyereke és családja kezelt tetvességéről beszélt a vevők előtt. Nagyon zavar a dolog. Mit tehetek?
Ha kezelték, akkor már nem tetves. Egyébként sajnos ide vezet, hogy most már nem tilthatják ki az iskolából a tetves gyereket, mert "sérti a jogait", mindenki másnak meg ahhoz van joga, hogy elkapja tőle. Gyerekkoromban a tetű még kifejezetten a szegényekre korlátozódott, mostanában meg jómódúaktól is hallom, hogy elkapta a gyereke a suliban.
Arra megkérheted, hogy az egészségügyi problémáit ne a vevők előtt tárgyalja ki.
Az első elég nagy hülyeségeket ír.Régen sem volt másképp.Gyerekkoromban én is voltam tetves(80-as évek vége)meg az osztály 3/4-e.
Ha beszabadul valaki akkor könnyen el lehet kapni,felfedezni meg nem akkor szokták amikor 1 fő fertőzött,mert gyerekeknél gyorsan terjed.
Te tudod hogy az alkalmazottad egy igénytelen alak aki szarik az alapvető higiénára(ő a forrás) vagy egyszerűen csak egy áldozat akinek a gyereke elkapta a suliban(ami bárkivel ,veled is megtörténhet)
45 vagyok, értelmiségi és nem putris vagy mélyszegény családból, a város ugyan nem elit-elit, de a 7 suliból a miénk volt a második legjobb, egy kifejezetten a mai napig gazdag kisvárosban.
Én voltam kb a legkevésbé értelmiségi családból való kölök az osztályban a mérnök apámmal és a tanító anyámmal.
És bizony én is voltam egyszer tetves a tesómmal együtt.
Sőt, a tetű kifejezetten nem szereti a koszos hajat.
Ennek ellenére rohadtul nem akarok az eladó tetves családjáról hallani egy élelmiszerboltban
Kérdező, figyelmeztesd az alkalmazottat, hogy ez a munkahelye és ha fertőző betegsége van, akkor ne menjen dolgozni egy ÉLELMISZERüzletbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!