Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Alkalmazottból főállású...

Alkalmazottból főállású vállalkozó - nehéz döntés volt?

Figyelt kérdés
Eddig csak másodállásként vállalkoztál, de amikor kezd szépen kiépülni a saját vállalkozás, otthagynád a céget, ahol alkalmazott vagy? A kettő együtt már sok lenne. A mai bizonytalan világban viszont meggondolandó, hogy otthagyd a biztos állásodat?

2022. nov. 17. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Gondolkodás nélkül otthagytam. 10 évi kizsigerelés után a híd alá is kiköltöztem volna.

Ezért nem jut előre a legtöbb ember, mert a biztosat nem engedi el, de közben vágyik az elérhetetlenre.

2022. nov. 17. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, en eleg hamar atvaltottam
2022. nov. 17. 21:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Mióta a párom kilépett a munkahelyéről folyamat keresik az ott megismert kontaktok magánúton. Jóval többet keres, mint előtte, ráadásul magának szervezi a napjait, plusz ha valamit nem szeretne megcsinálni simán mondhat nem-et.
2022. nov. 17. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Legjobb döntés volt. Fele annyi munka, sokszoros pénz.
2022. nov. 17. 22:44
 5/5 anonim ***** válasza:

"A mai bizonytalan világban"

Nem akarlak elkeseríteni, de ha ez a kifogásod, akkor inkább ne menj vállalkozónak.

Az elmúlt 20 évemben mindig bizonytalan volt, ha nem a gazdaság, akkor a konkurencia, ha nem a konkurencia , akkor a rossz marketing, de azért vagyok vállalkozó, mert imádok alkalmazkodni.

Nekem megérte, de biztonság az kB sosem volt benne. 10 év után hozzászokik az ember.

2022. dec. 13. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!