Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozásba érdemes...

Milyen vállalkozásba érdemes mostanában pénzt fektetni, így hogy nem lesz pénz?

Figyelt kérdés
Szeretnék vállalkozni és nyitott vagyok sok dologra. Gondolkoztam tartalomgyártásban eltérő témákban. Interaktív helyen, stb. Bármire nyitott vagyok amiben képes vagyok hinni és látom, hogy tényleg lehet benne pénz.
2022. dec. 28. 16:50
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Bármire nyitott vagyok amiben képes vagyok hinni és látom, hogy tényleg lehet benne pénz."

Készen állsz?

2023. márc. 7. 15:21
 22/22 anonim ***** válasza:
49%

Magyarországon az utóbbi idők hirtelen változásai okán fokozott kockázattal jár a (magyar adószámmal rendelkező) vállalkozás.

Nem véletlen, hogy az összes vállalkozásom felszámoltam, s minden pénzem tőzsdén jegyzett (külföldi) termékekben fial. Jelenleg a tőzsdei kockázat messze alacsonyabb, mint bármilyen hazai vállalkozásé. Kivéve a taxisok...

Tőzsde full rugalmas, totál likvid, akár egy mobillal tudok venni-adni a nap 24 órájában a világ bármelyik tengerpartján.

Soha a történelem folyamán nem lehetett ennél könnyebben pénzt keresni.

2023. márc. 7. 16:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!