Párként tudnád támogatni hogy otthagyja a fő állását?
Van egy kis vállalkozása is emellett. A kettő nem üti egymást.
Igazából van hogy 2 3 hetet simán elvan úgy hogy nem foglalkozik a vállalkozásával és nem dolgozik benne vagy ha dolgozik is az ilyen 2 3 naponta 2órát jelent . Itthon sincs dolga, simán hobbizik minden nap több órát munka után.
Ha szóba jön hogy otthagyja a főállását én nem tudom támogatni mert ahogy most hozzá áll a másikhoz egy nagy 0, abból mesélni nem tudna.
Ki tart el kit kettőtök közül és melyiktek a lány és melyiktek a fiú?
Végzettség? Jövedelmetek? Vagyoni helyzetetek (ki lakik kinél, kinek a családjától várható jövőbeli örökség)?
Illetve mi a kapcsolati "megállapodásotok"? 1-2-3 gyerek, kutya, cica, családi ház, stb. Vagy wellness hétvégék, utazgatás, stb?
Ezek felé hogy haladtok? Ki irányít, dönti el, hogy milyen közös programok legyenek és azok mennyibe kerüljenek?
Ezek mind fontos kérdések...
Nem tudom, ki milyen nemű, de...
Én nőként vállalkozást indítottam, párom támogatott, pedig nem tudtuk, hogy mennyire lesz jövedelmező. Egyszer sem hallottam tőle, hogy gondoljam át. Be is jött, sokkal többet keresek nála.
Foglalkozzon ő is többet vele, hogy legyen elég pénze neki is.
Ha nem akar dolgozni és azt várja, hogy eltartsad, akkor... hát én nem maradnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!