Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozásba érdemes...

Milyen vállalkozásba érdemes mostanában pénzt fektetni, így hogy nem lesz pénz?

Figyelt kérdés
Szeretnék vállalkozni és nyitott vagyok sok dologra. Gondolkoztam tartalomgyártásban eltérő témákban. Interaktív helyen, stb. Bármire nyitott vagyok amiben képes vagyok hinni és látom, hogy tényleg lehet benne pénz.
2022. dec. 28. 16:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%

Megsértődhetsz, de azokban a válaszokban van a lényeg.

Hiába ad pl valaki teljesen jó tippet épületautomatizálásra, ha fogalmad sincs az elektromosságról a létrán meg szédülsz. Nem véletlenül kérdezzük meg minden ilyen kérdésnél, hogy miből lehet kiindulni (milyen tudás van, mennyi tőke stb.)

2023. jan. 5. 10:10
 12/22 anonim ***** válasza:
45%
Ha iszik meló előtt egy-két felest, akkor nem fog szédülni a létrán. Én is úgy kezdem a napot. A villamosmérnök
2023. jan. 5. 16:29
 13/22 NTBS ***** válasza:
Építőipari, elektronikai.
2023. jan. 6. 07:55
 14/22 anonim ***** válasza:
#12: Akkor meg felesleges beleölni a pénzt a vállalkozásba, szimplán nyomja be reggelente a felest és kész, ugyanott lesz pénzben :D
2023. jan. 6. 09:32
 15/22 A kérdező kommentje:
A válasz lehet attól még normális. A hangnem lehet normális. Na ez nem jött össze sokaknak. Ami persze nem engem minősít.:)
2023. jan. 6. 10:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. jan. 6. 13:13
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Legolcsóbb, amihez nem kell sok ész. Megveszed a nagybanin a gyümölcsöt és eladod a piacon.
2023. jan. 6. 16:30
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Milyen vállalkozásba érdemes mostanában pénzt fektetni, így hogy nem lesz pénz?"

Valaki segítsen már értelmezni a kérdés végét, a vessző utáni részt! 😂

2023. márc. 7. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
Saját pénzedet szeretnéd befektetni, vagy valamilyen tőkéstársat keresel?
2023. márc. 7. 12:35
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha "nem lesz pénz", akkor semmibe.

Vállalkozni általában azért vállalkozik az ember, hogy legyen pénz(e).

2023. márc. 7. 13:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!