Mentort keresek, aki segít a meggazdagodásban! Van itt ilyen?
#1 es #11 vagyok
Figyelj, en leginkabb gimisek es egyetemistak orientaciojaval es szoft skill fejlesztesevel foglalkozok. Ott tudom, hogy ez ezerszeresen megtérül, mert bejutnak Cambridge-Oxford vonalra, vagy szakmailag olyat lepnek elore ami karrier merfoldko. Ezeket nincs ertelme szazalekosan es profitban merni. De szerintem te mar tul vagy azon a ponton mentalisan akin segiteni lehet, csak puffogsz es szenvedsz. Neked pszichologus kellene, nem orientacio.
"Szeretnék 1 milliárd forintot, abból 500 millió a tied! Ez elég konkrét? Nekem elég fél milliárd!!!"
Vicces vagy és teljesen logikátlan az okfejtésed. Miért segítene neked bárki, hogy 1 milliárdot csinálj és majd a felét vagy visszaosztod neki, vagy nem? Inkább megcsinálja magának.
"Miért segítene neked bárki, hogy 1 milliárdot csinálj"
Miért ajánlották fel a segítséget és kértek pontosítást a válaszom írása után? Leírtam, hogy nekem mi számít gazdagságnak. Nem én kértem a segítséget, hanem az első és második válaszoló ajánlotta fel.
"Inkább megcsinálja magának."
El is várom, hogy aki kiokosít a meggazdagodás mikéntjéről, az maga is képes legyen meggazdagodni.
"Minek neked 500 millió? Elszórnád fél nap alatt"
Vennék egy házat, képezném magam. Ezekre elmenne a 10%-a a pénznek.
"Mentort keresek, aki segít a meggazdagodásban! Van itt ilyen?"
Ne adjak inkább pénzt egyből?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!