Mentort keresek, aki segít a meggazdagodásban! Van itt ilyen?
#1es vagyok. Jelenleg 750 EUR a napidíjam a szakteruletemen (doktorit írtam a témában) de oktatast, orientacios tanacsadast, coachingot mar fele ennyiert, azaz 20k/óra is vállalok, online, mert szeretek ilyennel bíbelődni. Ha te nem tudod kamatoztatni, arról nem én tehetek. Amit leirtal pedig nem eleg konkret.
Ha mondjuk 5 orat foglalkozok veled, es 5 even belul triplazodik a realerteku beveteled, akkor annak odaadnád pár százalékát, vagy hogy gondoltad? :D
Hogy pontosan hány százalékát adnám oda a nyereségemnek, azt közösen megbeszélnénk. Akár a felét is odaadnám.
Nem voltam elég konkrét?
Szeretnék 1 milliárd forintot, abból 500 millió a tied! Ez elég konkrét? Nekem elég fél milliárd!!!
"Rendben, fizetek, ha meggazdagodtam. Ha viszont 1 forintot nem gyarapodok, akkor a munkátok annyit is ér (nem fizetek egy vasat sem)."
Ha magadtól nem tudsz meggazdagodni, akkor más tanácsai által sem fogsz tudni. Úgysem fogadnád meg a tanácsokat, mennél tovább a saját fejed után.
"Ha viszont 1 forintot nem gyarapodok, akkor a munkátok annyit is ér..."
Van, akin nem lehet segíteni. Mint az alkoholista. Tudja, hogy alkoholista és megissza a családja megélhetését, mégsem tesz semmit, hogy ezen változtasson. Inkább kesereg a pohár mellett tovább és fogadkozik, hogy ha egyszer meggazdagodna, akkor biztos letenné a poharat... aha...
"Van, akin nem lehet segíteni."
Pontosan ezért nem erdemes nektek egy büdös vasat sem adni előre. Ha valakin nem tudtok segíteni, ráfogjátok, hogy az ügyfél a sz*r és a f*s.
"Szeretnék 1 milliárd forintot, abból 500 millió a tied! Ez elég konkrét? Nekem elég fél milliárd!!!"
Mire vagy hajlandó érte? Hajlandó vagy súlyos börtönévekkel fenyegetett dolgokat megtenni érte?
Mert ha hajlandó vagy rá (sokan hajlandóak ilyesmire a nagy pénzért, láthatod a rendőrségi hírekben naponta), ahhoz nem kell mentor, fogod magad és beállsz dílernek vagy termesztőnek vagy áfacsalónak és meggazdagszol. Aztán, ha van rá időd, akkor meglépsz külföldre a pénzzel. Pont ezt a részét felejtik el legtöbben közülük, amíg nem buknak le és szalad a szekér és habzsi-dőzsi van és azt hiszik istenek és ez a jólét örökké tart.
"Szeretnék 1 milliárd forintot, abból 500 millió a tied! Ez elég konkrét? Nekem elég fél milliárd!!!"
Tanulj GYK-s szócséplés helyett és meggazdagszol.
"Ha valakin nem tudtok segíteni, ráfogjátok, hogy az ügyfél a sz*r és a f*s."
Rosszul látod! Taníts meg egy némát beszélni, egy bénát járni, egy süketet hallani! Nem fog menni! De ezért még nem ő a xar és nem ő a foos.
Ő csak néma, béna és süket. Te viszont hülye vagy. Rajtad sem lehet segíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!