Képzelje el, hogy egy új termékkel szeretne belépni a self care/ body wash termékkategóriájába. Találjon ki valami újat, hozzon kreatív ötleteket? Várom az ötleteit?
· Milyen a terméke? Írja le részletesen!
· Hogyan elégíti ki a fogyasztói igényeket?
· Miben különbözik az Ön terméke a versenytársaktól? Mik a fő előnyei?
· Milyen fogyasztókat céloz meg termékével? Miért érdekelné őket?
Ja.
És utána várnék, várnék, várnék. Mindhiába. :-)
Szerintem az a gond, hogy túl sokat akarsz a jelenlevőktől. És még a feladatot se fogalmaztad át a saját szavaiddal.
Szerintem a maximum, amit reális kérdezni, hogy: milyen ötleteitek volna egy újfajta testápolóval kapcsolatban? Ezen még esetleg elgondolkodnának egyesek.
De az, hogy minden részletre választ kérsz, az szerintem reménytelen és nem kelt szimpátiát.
Munkanélküliként 2008-ban nekifutottam a témának, a MultiMix-nél legyártattam az alapot (ezzel a CE jelölést is letudtam). A legyártatott 997 liter alaphoz vettem 3 liter aromát ezt szintén ők keverték hozzá, kézi töltővel 200 és 250ml-es kiszerelésben kimérték és felcímkézték. Kész is a saját márkás termék!
A Metro a polcpénz megfizetését követően 1 hónapig árulta, durván 300 liternyi maradt belőle. Ilyenkor felmerül a választási lehetőség, hogy:
-ismét kifizeti az ember a polcpénzt
-visszáru
-megy a szemétbe
A 3. opció került kiválasztásra, mindent egybevéve 27eFt-ot buktam, tanulópénz.
A visszaszállítás, tárolás, új partner keresés + polcpénz mind mind költség... veszteség minimalizálás!
Megnyugtatlak az ilyen termékeket is eladják csökkentett áron és ténylegesen nem a kukában landol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!