Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » SOS! Lakásfelújítás, alvallak...

SOS! Lakásfelújítás, alvallakozási nyilatkozat, VILLANYSZERELŐ beszerelési nyilatkozat?? Lennt.

Figyelt kérdés

Elvállaltam egy lakásfelújítást, villamos hálózati munkálatokkal is.

Előző villanyszerelő lelépett, találtam egy másikat, ráadásul ismerős.

A szerződésemben én szerződtem le a megrendelővel a villamos hálózat felújítására...sok más munka mellett.

Szeretnék egy nyilatkozatot kitölteni a villanyszerelővel, hogy hivatalosan is ő kötötte be a dolgokat, és ha van ilyen akkor azt is hogy az esetleges elköltésekért ő felelne...

Nyilván enyém a felelősség de mint villanyszerelő ő végzi a munkát!

Köztem és közte kellene valami papír alapú rögzítés, hogy hivatalosan történt a szerelés.

Tudtok ilyent linkelni?

#villanyszerelő #alvallakozó
2022. okt. 8. 16:34
 1/2 A kérdező kommentje:
Vagy elég a számla ha szerepel rajta minden?amit ő állít ki
2022. okt. 8. 17:57
 2/2 anonim válasza:

Szia

Igaz 10 nap telt már el, de ha aktuális akkor szerintem neked a megbízási szerződésre lesz szükséged.

Itt egy link erről: [link]

2022. okt. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!