Milyen számlázó programot használjon az aki teljesen járatlan a könyvelésben vállalkozásban satöbbi ben most indul?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 10:43
11/14 A kérdező kommentje:
látod ennyire kezdő vagyok hogy ezt se tudtam
Az jól hangzik hogy billingo alapcsomag ingyenes És ha nem tetszik akkor keresek tovább
A kata csomag is ingyenes?
2022. júl. 18. 14:41
12/14 anonim válasza:
Nem, annak már van egy minimális díja, ezer forint körül van havonta.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszi Végül is az se olyan vészes
2022. júl. 18. 15:35
14/14 anonim válasza:
Gondolom már választottál, én egy számlázó mobilappot használok.
Egy számlázó mobilalkalmazás, ami használható telefonon és tableten, ez piaci termék, nem a NAV-os.
𝐌𝐞𝐫𝐭
𝐚: internetkapcsolat nélkül is tudok számlázni, ez jó ha olyan helyen vagyok, aztán ha online lesz a mobilkészülékem, akkor feladja a számlát és elküldi annak is akinek kiállítottam de akár ki is nyomtathatom
𝐛: van egy saját adatbázisa, nem közöset használok több ezer online ügyfelével, ahol egy harmadik cég is láthatja a számláim adatait, vagy egy hacker aki esetleg benéz oda
𝐜: sokat tud és kényelmes, szeretem használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!