Milyen számlázó programot használjon az aki teljesen járatlan a könyvelésben vállalkozásban satöbbi ben most indul?
Figyelt kérdés
2022. júl. 18. 10:43
1/14 anonim válasza:
Én a billingot használom indulás óta. Az alapcsomag ingyenes, a legtöbb mindenre elég is. Felhasználóbarát és faék egyszerű a kezelése.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem
2022. júl. 18. 11:32
4/14 A kérdező kommentje:
Az lenne a cél hogy automatikusan el is küldje e mailben a vevőnek. A navé képes erre?
2022. júl. 18. 12:22
6/14 anonim válasza:
Én is a Billingot használom az alábbiak miatt:
-elküldi emailben a számlát automatikusan, nyomon követhető, hogy megnyitották-e a levelet, letöltötték-e a számlát,
-egyedi számla kinézeteket tudsz beállítani, akár QR kóddal és a céged logojával,
-jó a bankszinkron (kivéve Erste).
Ezek a KATA csomagban elérhetőek mind. A többit is érdemes megnézni, nem tudom azokban mik vannak, nekem ezek a fontosak.
7/14 A kérdező kommentje:
Kata? Jaj
2022. júl. 18. 13:08
9/14 A kérdező kommentje:
Nekem semmi de akik lezárják miatta a Margit hidat azoknak gondolom van
2022. júl. 18. 14:09
10/14 anonim válasza:
Nyilván, sokaknak van, nekem is, de most ez nem releváns a kérdésed szempontjából.
A csomag használatához nem kell feltétlenül katásnak lenned, mert az a neve. De ahogy írtam, sokféle csomag van, biztos megtalálod a neked legmegfelelőbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!