Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Miért van hogy a legtöbb...

Miért van hogy a legtöbb barber tele van vendéggel és így milliókat keresnek? Ennyire bankot lehet robbantani vele?

Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 22:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Mert a legtöbben rászoktak arra gyakrabban járjanak. Én is emlékszem még 15 éve mondjuk 3 havonta jártam fodrászhoz, most már inkább 1-1,5 havonta. A manapság divatos frizurák gyakoribb karbantartást igényelnek.
2022. júl. 15. 22:29
 2/20 A kérdező kommentje:
pár hónapos OKJ tanfolyammal jobban keresnek mint az IT felsővezetők, KATA-ban is benne maradhattak. jópár fiatal fodrász ismerősöm van aki az utóbbi időben vett zsír új sportautót
2022. júl. 15. 22:33
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Unalmasak a barberes kérdéseid
2022. júl. 15. 22:37
 4/20 anonim ***** válasza:
84%
2. Jól csinálják. Örülj a sikerüknek, vagy ha irigy vagy rájuk te is menj el egy ilyen tanfolyamra és aztán keress jól.
2022. júl. 15. 22:38
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Én nem látok ebben semmi problémát. Nyújtanak egy szolgáltatást amire igény van. Amúgy a divat tényleg a kezükre játszik, de ezt nem kötelező követni. Lehet otthon is hajat vágni, az szinte ingyen van. Én például már évek óta nem voltam fodrásznál.
2022. júl. 15. 22:47
 6/20 A kérdező kommentje:
azt nem értem miért erőlködnek az emberek diplomával amikor így pl sokszorosát meg lehet keresni mint amit egy közgazdász vagy informatikus megkeres
2022. júl. 15. 23:27
 7/20 anonim ***** válasza:
Azért mert mindenkinek mást jelent az önmegvalósítás.
2022. júl. 16. 00:30
 8/20 anonim ***** válasza:

és adó mentesen is lehet csinálni,

többmint 25 éve otthon csinálom

2022. júl. 16. 01:40
 9/20 anonim ***** válasza:
55%
Kerdezo a frusztraciodat ilyen szanalmas kerdesekkel probalod levezetni?
2022. júl. 16. 03:47
 10/20 anonim ***** válasza:

azt nem értem miért erőlködnek az emberek diplomával amikor így pl sokszorosát meg lehet keresni mint amit egy közgazdász vagy informatikus megkeres

Mert nem mindenki képes elviselni napi 20 agyhalott, piperkőc cicafiút. Az irodám alatt van egy szalon. Most, hogy nyitva az ablak, sokszor már délelőtt tízkor felvágnám az ereim. A többség olyan végtelenül sötét, hogy azt elmondani nem lehet.

2022. júl. 16. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!