Most bombát fogok robbantani, de muszáj kiirni magamból. Mi van a mai társadalommal??
Konkrétan körbenézek, és mindenkinek van szinte párja, de már évek óta, amit én nagyon becsülök. És akkor ott van az a maradék pár ember, beleértve engem is, aki évek óta szingli és próbál tenni ellene, sikertelenül. Most komolyan az összes elnézést, de "maradék" srác vagy nem tetszik, vagy én nem jövök be neki, vagy komolyan mondom rohadtul buta. Konkrétan azt érzem, hogy már nem is maradt "jobb falat", mert azok már évek óta foglaltak. Csak én látom ezt?
20/Lány
Egyszerűen szerencse kell hogy megtaláld ez igazit.
Ha össze jön valakivel az ember elég nagy valószínűséggel át lesz baszva ami szerintem egyáltalán nincs jól.
Nem tudom mitől lett ilyen a társadalom.
Nekem pl másfél éve ért véget a hét éves kapcsolatom. Nyalogattam a sebeim, és most itt vagyok. De attól még nincs kedvem bombát robbantani. :D /tudom hogy értetted/
29/F
Nagyon sajnálom, hogy Nektek is így hozta az élet. Én őszintén azt mondom, hogy elegem van, de azért nyilván társas ember vagyok, így a remény hal meg utoljára.
Barátnőmmel szoktam poenkodni,hogy a végén vele házasodom össze 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!