Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mikor fogjátok megérteni,...

Mikor fogjátok megérteni, hogy Svédország nem fejlett, mivel már kb napi szinten robbantanak?

Figyelt kérdés
Svédországban már napi szinten van robbantás, banda háború stb, szal nem igazán értem, hogy lehet egy ilyen pocsék közbiztonsággal rendelkező országot fejlettnek nevezni:D
2022. máj. 8. 07:37
1 2
 1/20 Molyember ***** válasza:
73%
Megértettük, köszönjük.
2022. máj. 8. 07:40
 2/20 anonim ***** válasza:
88%
És ez miért is függ össze azzal, hogy fejlett-e az ország vagy sem?
2022. máj. 8. 07:42
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Megértjük, most hogy Svédország csatlakozik a NATO-hoz a fidernyákok szemében többé nem lehet fejlett ország. A narancshuszároknak valahol Belorusszia felé van az arany középút a demokrácia és fejlettség felé.
2022. máj. 8. 07:47
 4/20 anonim ***** válasza:
92%
Hát hogyne :D szeretnéd te hogy Magyarország fele annyira legyen fejlett :D
2022. máj. 8. 07:56
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Még szerencse hogy mi annyira fejlettek vagyunk. És szerencse hogy itt van nekünk Szent Viktor aki megvilágosodást visz a legutolsó faluba is. Csak egy gond van, késik a fény.
2022. máj. 8. 07:57
 6/20 anonim ***** válasza:
83%
Magyarországon jobb a közbiztonság? Nem éppen. Csak itt nem felrobbantanak hanem egy kést állítanak a hátadba a cigók.
2022. máj. 8. 08:00
 7/20 anonim ***** válasza:
83%
Te az a fizetett Rt-s orosz troll vagy? Fáj H natoba belépnek a svédek?
2022. máj. 8. 08:10
 8/20 anonim ***** válasza:
96%

Vegyük csak a gyilkosságot, mivel lopást, rablást, testi sértést gyakran nem jelentenek be az emberek.

[link]

[link]

Magyarországon lakosságarányosan 2-2,5-szer annyi embert ölnek meg, mint Svédországban.

2022. máj. 8. 08:12
 9/20 anonim ***** válasza:
86%

#8 vagyok.

Én történetesen 2018-ban voltam egy svéd (göteborgi) no-go zónában, mivel rokonaim a közvetlen szomszédságában laknak. Egy lakótelepre hasonlító városrész volt, de elárulom, hogy a magyar lakótelepek szeretnének olyan rendezettek és tiszták lenni, mint az. Az utcán, játszótéren sok szomáliai sétálgatott, de nem méregettek, nem kötözködtek, nem foglalkoztak velem, egyáltalán nem éreztem magam veszélyben. Azt aláírom, hogy éjszaka biztosan sokkal veszélyesebb lett volna ott sétálgatni, és aláírom, hogy a bevándorlás nem éppen javított a svéd közbiztonságon. Csak tudniillik, ami egy svéd városrészben már katasztrofális állapot, annak duplája megtörténik mondjuk egy miskolci éjszakában.

2022. máj. 8. 08:23
 10/20 anonim ***** válasza:
80%
9: én osztrák no fő zónában voltam, hát pesti lakotelepek megirigyelnek a rendet és tisztaságot. A vicc, hogy a Lázár által bemutatott no hóban többségében magyarok élnek. :)
2022. máj. 8. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!