Mikor fogjátok megérteni, hogy Svédország nem fejlett, mivel már kb napi szinten robbantanak?
Figyelt kérdés
Svédországban már napi szinten van robbantás, banda háború stb, szal nem igazán értem, hogy lehet egy ilyen pocsék közbiztonsággal rendelkező országot fejlettnek nevezni:D2022. máj. 8. 07:37
11/20 anonim válasza:
No go= fő és hó helyett. Fekve telefonozok bocsi xd
12/20 anonim válasza:
A kérdés az hogy meddig lesz gazdag,pár dolgot érdemes leszögezni.
-A milliós nagyságrendű migránsok szociális hálójának fenntartása egyre nehezebb lesz,ennek 2 oka van:
Az idegen népesség nem integrálódik hatékonyan,erős kételyeinm vannak a felöl hogy ez a populáció fogja húzni a gazdaságot.Ekőzben az eredeti svéd népesség fogy,míg a vegyes házaságú illetve arab/néger etnikumok száma kvázi sokszorosodik. Nem nehéz levonni a jövőbeli konklúziókat.
13/20 A kérdező kommentje:
Jah, gondolom két bandaháború között leültek sakkozni:D
2022. máj. 8. 10:55
14/20 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy érdekel-e! (-NEM!)
15/20 anonim válasza:
Hát én Stockholmban tanulok de ilyenekről még nem hallottam :DDDD Király, hogy Magyarországról jobban tudják mi van itt
16/20 anonim válasza:
15: nekem is mindig megmondják Magyarországrol, hogy Ausztria mekkora egy béna hely. :)
17/20 anonim válasza:
16: Aztán mégis mi élünk 3x jobban :D
15 voltam
18/20 anonim válasza:
Jó de minket naponta 2x nemváltó műtérre köteleznek :D és még ráadásul engem meg is erőszakolnak a migránsok szombatonként
#4 voltam
19/20 anonim válasza:
Kihagytad, hogy meg is fagyunk mert nincs fűtés, de férfiként szülhetek!! :DDD
20/20 anonim válasza:
Kint dolgoztam 3 hónapot, nemrég tértem haza Svédországból. Érdekes, mert ahova mentem, azt olvastam, hogy rosszabb környék/város, és az a durva, hogy ez a "rossz" város kellemesebb volt, mint Pesten egy jó kerület. Egy árva fingot nem hallottam nemhogy robbanást. Így, hogy élőben láttam, rájöttem, mekkora hülyeségeket tud lenyomni a média a torkunkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!