Svédországban havonta egyszer állja a prostit a tb?
Svédországban illegális a prostitúció.
(Pontosabban: prostituáltnak lenni nem illegális de a kuncsaft aki fizet neki büntettet követ el!)
Szóval nem, nem fizeti a tb.
Sehol sincs ilyen, baromság.
Pár országban a szellemi vagy mozgássérülteknek járó szolgáltatások része az, hogy egy erre képzett nővér segít nekik kielégülni, gondolom ez lehetett a fake news kiindulási pontja.
Én azt hallottam, hogy börtönökben a raboknak jár ilyen szolgáltatás, alapvető emberi szükségletek kielégítésének joga okán
(ú de veretősen fogalmaztam meg. Eskü nem vagyok bölcsész)
Sajnos nincs ilyen. Bár ha Rogán Tónin, Borkai Zsocin, Semlyén Zsocán vagy Deutsch Tompikán múlna, lehet bevezetnék. Utóbbi még a Kólát is legalizálná ... az tuti hazarángatná Habonyt meg a Tiborczot.
Én mondjuk örülnék neki, ha a TB állna legalább 1 qrvázásomat per hó. A prostitúció pénzügyi oldalról nem kapcsolódik sem a TB-hez, sem a NAV-hoz. Így nem nyomonkövethető - ergó nem valósítható meg semmilyen támogatás sem.
"A prostitúció pénzügyi oldalról nem kapcsolódik sem a TB-hez, sem a NAV-hoz. Így nem nyomonkövethető - ergó nem valósítható meg semmilyen támogatás sem."
Elég hozzárendelni valami hülye iktatószámot, meg egy tételt, aminek a címén könyvelni lehet és máris a TB része ill. a NAV is le tudja követni. Ez a része a legkevesebb. Inkább a feketepiac felszámolása macerás, hogy csak a legális, "bárcás kvák" dolgozhassanak a TB keretén belül és kapjanak normális fizetést (sic!) - ami persze röhej, a piac szempontjából egész biztosan bukna a dolog. Ki akarná ápolói fizetésért megb*szatni magát, mikor milliókat is kereshetne rajta (és akkor még nem beszéltem a külföldi "munka" lehetőségekről). Meg aztán, a TB-re kirendelt kva olyan lehet, mint a kirendelt ügyvéd. Semmire se jó. És lehet, hogy egy 50-es milf lenne, nem választhatnál. Vagy igen, 10 ezer fényév múlva, amikor Mo Svájc színvonalán lesz. Vagy akkor se.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!