Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hétfőtől nem lesz kötelező a...

Hétfőtől nem lesz kötelező a maszk, de ettől függetlenül én kötelezővé tehetem a boltomban?

Figyelt kérdés
Szóval így, hogy nem lesz kötelező a maszkhasználat, én még előírhatom, hogy a saját boltomba csak maszkban léphetnek be a vásárlók?
2022. márc. 4. 10:28
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
58%

"akinek van egy kis esze, ő még hordja egy darabig a maszkokat, pláne, hogy most rengeteg menekült jött be az országba, akiket nem teszteltek."

Ezzel maximálisan egyetértek.

"Szerintem szokásosan elhamarkodott döntést hozott a kormány, igazán maradhatott volna még pár hétig."

Na ebbe gondolj csak bele egy kicsit: 130 ezer menekült érkezett az országba: a magyaroknak kötelező viselni a maszkot, a menekülteknek meg nem? Egyszerűen olyan mennyiségű menekült árasztotta el az országot rövid idő alatt, hogy kezelhetetlen lenne a maszkviselés betartatása, ráadásul iszonyat feszültségeket szítana.

Amúgy is lazítanak más országok is, így bár szerintem is elhamarkodott döntés volt, de egszerűen nem tudnék jobb megoldást.

Meg eleve irreális dolog, hogy ha valaki bombázás elől menekül, akkor maszkviselésre kötelezzük, mert az majd "megvédi az életét".

2022. márc. 4. 12:23
 12/30 anonim ***** válasza:
34%
#11, igen, de ez már off. Mindegy, én hordom még az ffp2-s maszkot, amíg bírom. Tulajdonképpen engem már szó szerint kiráz a hideg a bkv-n, örültem, hogy nem köhögnek arcon. :)
2022. márc. 4. 12:34
 13/30 anonim ***** válasza:
12%
az ebh-nak ehhez semmi köze.
2022. márc. 4. 13:12
 14/30 anonim ***** válasza:
41%

Előírhatja a boltos

De csatlakozom az egyik előttem szólóhoz, én továbbra is hordom a maszkot, pláne, hogy az ukránok átoltottsága az egyik legalacsonyabb Európában, ráadásul pl kanyaróra sincs náluk kötelező oltás, úgyhogy gyanítom, hogy hoznak más betegséget is

2022. márc. 4. 14:04
 15/30 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha lesz türelmed neked, vagy az alkalmazottadnak mindegy egyes betérő embert figyelmeztetni, hogy vegyen fel maszkot, meg úgy kb. a felével leállni veszekedni, akkor gondolom megteheted. Még akkor is rendszeresen beestek a boltok ajtajain maszk elfelejtő emberek amikor ez mindenhol kötelező volt hosszú hónapokig, hétfőtől meg csak ez lesz.
2022. márc. 4. 14:10
 16/30 anonim ***** válasza:
48%
miután covidhiszti van, az egyenlő bánásmód hatóság a többi sggnyaló állami szervvel együtt csak megtapsolja a boltot, hogy milyen szépen megtagadta a belépés jogát a fúj-gonosz-bioterroristától. kiírhatsz mindent, ha akarsz, karikó pofáját is kiakaszthatod, hogy minden belépőnek imádkoznia kell hozzá vásárlás előtt. mondjuk ez annyiban jó, hogy a normális lakosság sokkal egyszerűbben döntheti el, melyik boltokat és szolgáltatásokat nem kell támogatni a vásárlásukkal.
2022. márc. 4. 15:50
 17/30 anonim válasza:
40%
😳 Csak Chipezettek vásárlását mikor tervezed bevezetni drága bogaram?
2022. márc. 4. 16:46
 18/30 anonim ***** válasza:
77%
Nem mivel diszkriminálna. Csak ameddig rendelet van rá.
2022. márc. 4. 17:51
 19/30 anonim ***** válasza:
25%

csomó menekült jött és jön, akkora felelőtlenség volt épp most eltörölni a maszkot.

ezek az emberek ki tudja miket hoznak be, úgy menekültek, majd gondoljátok az volt az első h. oltakozni menjenek meg betegyék a védettségi igazolást.

szerintem még simán kötelezővé kéne tenni őszig.

semmi baj a maszkkal, én nagyon szeretem, ritkábban vok megfázva, melegen tartja az arcom és tisztábban a tüdőmet, a sok szart nem lélegzem be.

2022. márc. 4. 18:01
 20/30 anonim ***** válasza:
13%
amúgy meg nálam még nincs is teljes védettség, csak két oltást kaptam meg.
2022. márc. 4. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!