Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Hétfőtől nem lesz kötelező a...

Hétfőtől nem lesz kötelező a maszk, de ettől függetlenül én kötelezővé tehetem a boltomban?

Figyelt kérdés
Szóval így, hogy nem lesz kötelező a maszkhasználat, én még előírhatom, hogy a saját boltomba csak maszkban léphetnek be a vásárlók?
2022. márc. 4. 10:28
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
62%
gondolom igen, persze ne lepődj meg ha majd a kutya nem akar oda bemenni.
2022. márc. 4. 10:45
 2/30 A kérdező kommentje:
Attól nem félek, hogy ne jönnének be a boltomba, mivel a kérdés csak elméleti részemről. Ma voltam a szokásos boltomban a belvárosban, ahonnan szoktuk venni a kézműves söröket és szörpöket és ott mondták, hogy ők hétfőtől is megkövetelik majd a maszkot.
2022. márc. 4. 10:51
 3/30 anonim ***** válasza:
43%
Természetesen fő a biztonság!
2022. márc. 4. 10:54
 4/30 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem inkább hordj ffp2-s maszkot, hagyj elől kézfertőtlenítőt. Védd magadat te tőlük, mert lehet lesz, akinek ez nem tetszik, vagy már nem hord magánál maszkot. De szerintem (no offense), akinek van egy kis esze, ő még hordja egy darabig a maszkokat, pláne, hogy most rengeteg menekült jött be az országba, akiket nem teszteltek. Szerintem szokásosan elhamarkodott döntést hozott a kormány, igazán maradhatott volna még pár hétig.
2022. márc. 4. 11:07
 5/30 anonim ***** válasza:
53%
Úgy döntöttem, hogy nálunk is kötelező marad és aki nem oltatja be magát a bejárati ajtónál kialakított holtópontnál, az nem léphet be az üzletbe 🤡💩🐑
2022. márc. 4. 11:31
 6/30 anonim ***** válasza:
38%
Anyósomnak ékszerüzlete van. Mióta egyszer loptak tőle, azóta egyszerre egy vásárlót enged be az üzletbe, ez ki is van írva. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy te szabhatod meg, hogy a saját üzletedbe kit és milyen feltételekkel engedsz be. Ha csak a piros pólót viselőket, akkor őket.
2022. márc. 4. 11:46
 7/30 A kérdező kommentje:
Azért ez nem teljesen így van, mert abba, hogy én csak a pirospólósakat akarom beengedni, abba azért az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerintem beleszólhat.
2022. márc. 4. 11:49
 8/30 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi erővel abba is beleszólhat, ha te csak a maszkosokat akarod beengedni.
2022. márc. 4. 11:59
 9/30 A kérdező kommentje:
Pont erről szól a kérdés.
2022. márc. 4. 12:01
 10/30 anonim ***** válasza:
29%
Egy vallalkozas barkinek nyujthat szolgaltatast es barkinek nem. Amikor az allam ott a hatterbe es azt mondja a maszk kotelezo akkor kicsit konnyebben fenn lehet ezt tartani mintha nem lenne ott. De mivel a maszk ugymond donthet elet/halal kozott en nagyon nem hiszem hogy barki talalna/meg tudna fizetni olyan ugyvedet aki elvallalna az ugyedet ha ez miatt pattogni tamad barkinek kedve
2022. márc. 4. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!