A legtöbb barber shop tényleg ennyire tele van vendégekkel? Többet is megnéztem és hetekre előre be vannak táblázva. Konkrétan milliókat keres így egy barber.
Na, most megneztem a 3 legjobbra ertekelt (google-on) barbert: levi, Gyorfi, Lucky.
Ebbol egy holnap is nyitva van, 90%-ban szabadok az idoopontok, a masik ketto hetfon nyit, ugyanugy 85-90%-a szabad az idopontoknak.
Ott az internet, barki ellenorizheti az idopont-foglalo rendszerekben.
Kerdezo, minek hazudozol? :)
Mond, megis melyik idopont-foglalo rendszerben latod ezt, amikor azokban visszamenoleg nem is lehet datumot kivalasztani? :D
Hibbant vagy te, nem picit.
Kérdező te tényleg hülye vagy. Azt hiszed kinyitod a boltot es jönnek a milliók? Sok ido kell ahhoz nyugi. Rengeteg! Es jónak kell lenned.. Nem csak sima hajvágás oszt jonapot.
Amúgy csak szólok.. Nem nyithatsz üzletet ha nincs barber vagy fodrász szakmad:) de kívánom hogy sikerüljön. Ha megnyitsz küldj 1 linket. Megnezem milyen a barber shopod:)
26 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!