A legtöbb barber shop tényleg ennyire tele van vendégekkel? Többet is megnéztem és hetekre előre be vannak táblázva. Konkrétan milliókat keres így egy barber.
"saját szememmel láttam a bevételeket az ismerősöknél"
Jól mondod, a bevételt láttad saját szemeddel. Nem a profitot.
Megint a barberes amokfuto…
A gond cska az a kamuval, hogy az online rendeles korszakaban mindenki le tudja ellenorizni a valosagtartalmat.
Most megneztem talalomra 5 barbert, az elso idopont 6 perc mulvara lenne, es egyetlen simcs, amelyiknel a kovevkezi munkanapjukra (van, ahol holnap, van, ahol kedd) ne lenne vagy 4-5 ora minimum szabadon.
Hat pont ennyire igaz a tobbi resz is az altalad “latott” bevetelbol. :D
Egyelek meg...
Na elmondom hogy is van ez. 2 ev alatt munkavallalokent a férjem összeszedett rengeteg ügyfelet. Szék penz nem volt, cserébe 50/50% volt. Nyitottunk 1 üzletet. Tudod mi kell? Cég alapítás, üzlethelyiség engedelyeztetese, tevékenységi kör megnevezese az alapján fizetni (főleg ha árulni is akarsz pl sampon, zselé) kamarai díj. Aztán székek, gépek(nem kevés. Minimum 5-6 fajta. Valamelyikbol kell 2 ha elromlana hirtelen akkor is lehessen legalább minimalisan hajat vagni.) hajmoso, zselék, penge, wax isten nyila. Azt hinnéd kevés, de dehogy is. Fizetni kell azért ha akarsz kirakni az utcara(vagy ha az utcára kilogo barber lampat akarsz) reklámot. Nem kevés. Es hol az ado??.. Hiaba keresel 2 milliót ha közel a fele vagy több elmegy. Plusz a reklámok.
Vágj bele. Majd megtudod hol is van a magyarok Istene..
A kerdezo sok hulyeseget mond, de megis a “úgy tűnik a keresletnek sincs határa” a legnagyobb.
Kerdezo, neked gyordabban no a hajad, ha jgy akarod, vagy mi? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!