Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Milyen vállalkozást lenne...

Milyen vállalkozást lenne érdemes csinálni?

Figyelt kérdés

családit, a tesómmal

ő pedagógus, de nem akar ebben dolgozni, én kommunikációt végeztem

2021. dec. 11. 13:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

benéztem drop- és nem drog

utánaolvastam, nagyon ajánlják

vajon ebből havi mennyi pénz jön ki?

2021. dec. 11. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
szépségipar nagyon dübörög most, fodrászatok milliókat termelnek, szóval azt megéri nagyon
2021. dec. 11. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
#6 nap poénja.
2021. dec. 11. 18:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Arra vigyazz dropshippingel nagyon megtudod egetni magad... 5-6 termeknel tobbet sose rendelj
2021. dec. 11. 19:15
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

passz, csináljatok kommunikációs tréninget pedagógusoknak...

tudod a legtöbb ilyen "vállalkozunk mert attól gazdagok leszünk és nem kell dolgozni" projekt ott bukik el, hogy egy darab saját ötleted sincs. márpedig kell egy termék vagy egy szolgáltatás, ami még nincs, vagy hiányzik, és ezzel te betömheted azt a piaci rést. én meg hülye leszek neked adni az enyémet, nekem is kell.

2021. dec. 11. 23:48
 16/20 anonim ***** válasza:
#13: Miért? Fog egy shoprentert, feltölti a termékeket és várja a vevőket (már ha jönnek). Nem kel sok ész hozzá. :D
2021. dec. 12. 09:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Látszik sosem volt még webshopod :D
2021. dec. 12. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:

#17: A termékek feltöltéséhez és a rendelések postázásához nem kell diploma. A webshop motort se kell összerakni, ott van készen nem egy rendszer.

Hogy szabályosan (ÁSZF készítése, adatvédelem, stb) és jövedelmezően (megfelelő képek, reklám, marketing, stb) működjön, na az már más tészta. :)

2021. dec. 12. 11:21
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy ahhoz kell sok ész vagy diploma, hogy feltöltsd a termékeket. Azt nyilván egy idomított majom is meg tudja csinálni. Az a nagyobb varázslat, hogy jövedelmező legyen. Ezért is akadt meg a szemem a várja a vevőket mondaton :D Ha ez csak így menne...
2021. dec. 12. 15:35
 20/20 anonim ***** válasza:
nektek semmit!!! Mennyetek el dolgozni nektek az a nyerő.
2021. dec. 13. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!