Forever céggel mlm-ezni? Milyen tapasztalataitok vannak?
Már többször is megtaláltak olyan emberkék a neten, pl. instán, akik felkináltak egy lehetőséget, mi szerint online vállalkozással, ezzel a multi-level marketinggel lehet pénzt keresni, a Forever céget képviselve. Titeket is találtak már meg? És mik a tapasztalatok? Volt, aki belekezdett? Tényleg olyanok, mint amilyennek beállítják magukat, vagy ez is egy csalás és csőbehúzós sztori?
Kérlek, akinek van tapasztalata vagy barmilyen élménye ezzel kapcsolatban, az írjon
Milyen üzlet az eleve, ahol az eladónak sunyi módon kell írogatni más emberekre/barátokra, ismerősökre, sőt idegenekre is, hogy valamit rá tudjanak sózni? Alapjáraton egy nagy b@romsàg, szégyen az egész, nem üzlet. Nagyon sok aloe verás termék van, miért kellene nekem ahhoz előbb összepajtiznom egy illetővel a neten, aki pont csak a pénz miatt, a lehetőségek miatt bájolog velem hosszú órákon keresztül, mire végre kitér arra, hogy mit is akar rám sózni a szerencsétlenje... Ehelyett bemegyek bármelyik üzletbe és megveszem 5 perc alatt, vagy megrendelem a neten a Kanári szigetekről (ami minőség!).
Nekem is van ismerősöm, aki ezt csinálja és próbálkozott is nálam. Viszont nem volt ideje kitérni arra, hogy mit is akar igazából tőlem. Azóta le is iratkoztam róla Facebookon, mert nyomorforgató amit csinál. Napi szinten videókat, képeket oszt meg, már a gyereket is bevetette. Nem túl okos az illető, de közben folyamatosan jön mindenféle élet tanácsadással. Hát borzalom. És tök mindegy, hogy reggel, este vagy éjszaka van. Állandóan ezt csinálja. Mert hogy ez mennyire megéri. Ja, eltudom képzelni, szuper lehet a négy fal között ülni 0-24-ben és gyártani ezeket a videókat, képeket, agymenéseket, jó kis asszociális élet, 0 alvással, az egész család majmolásával, mert már mindenki része cirkusznak. Szóval emiatt csak leiratkoztam. Szédületes, hogy ennyire hülyére lehet venni embereket. Egyrészt sajnálom, próbáltam is célozni anno, hogy ez nem feltétlenül a legjobb munka, de más megfelelően agymosott volt, így csak annyi lett belőle, hogy (szerintem) megsértődött egy kissé. Na de ez van, a legtöbbször a saját hibáinkból tanulunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!